Personal training: jouw stok achter de deur

Je hebt al een lange werkdag achter de rug en bent blij dat je ’s avonds eindelijk op de bank kunt neerploffen. Je weet dat je eigenlijk meer zou moeten bewegen, want dan zou je overdag veel fitter zijn. Dan zou je ’s avonds meer energie overhebben om wat te ondernemen, in plaats van op de bank te blijven hangen. Hoe kun je deze vicieuze cirkel doorbreken?

Personal training

Het antwoord is sportbegeleiding in de vorm van personal training! Je gaat op een afgesproken dag en tijdstip bewegen onder begeleiding van een beweegcoach. Dat heeft allerlei voordelen. Zo werken jullie samen aan het verbeteren van jouw fitheid. Maar omdat jouw beweegcoach jou kent, weet die wat jij nodig hebt om te bereiken wat jij wil bereiken. Dat kan van alles zijn: meer spierkracht, meer uithoudingsvermogen, een betere conditie… Samen gaan jullie ervoor zorgen dat je inspanningen resultaten opleveren. En die ga je merken ook!

Intake

De intake is belangrijk bij personal training. In dit gesprek bespreken jij en jouw beweegcoach wat jouw doelen zijn. Ook komt je huidige niveau van fitheid aan bod, en eventueel medicijngebruik. Op basis van alle informatie stelt je beweegcoach een plan voor je op. En dan kunnen jullie van start gaan! Op de afgesproken dagen en tijdstippen ga je onder begeleiding trainen. Dat kan op verschillende manieren bij ons, en de gekozen beweegvorm hangt samen met je beweegdoel(en). De beweegcoach geeft je daarbij niet alleen aanwijzingen, maar is ook je stok achter de deur. Zo voorkom je dat je nodeloos afspraken gaat afzeggen. En de beloning is groot: een betere fitheid en gezondheid, waar je elke dag weer plezier van hebt.

Small group training

Vind je het leuker om met een paar vrienden of bekenden te sporten? Dat kan ook bij MCZ! Je traint dan in een ‘small group’ samen onder begeleiding van een beweegcoach. Deze vorm heeft nog een paar andere voordelen. Zo doe je niet alleen nieuwe contacten op, maar kunnen jullie als groepsleden elkaar ook nog eens motiveren. Zo halen jullie het beste uit elkaar!

Voordelen

De voordelen van personal training nog eens op een rij:

  • Resultaatgerichte aanpak
  • Begeleiding op momenten die jou uitkomen
  • Je beweegcoach motiveert je en is jouw stok achter de deur
  • Je beweegcoach houdt jouw vorderingen bij

Meer weten?

Wil jij ook op een leuke manier bezig met bewegen en wil je meer weten over ons aanbod in persoonlijke begeleiding of small group training? Neem dan contact op met een van onze personal trainers, of bel naar ons algemene nummer. Of je nu jong bent of al wat ouder: we staan voor je klaar!

Ook interessant voor jou

Stress: 5 lichamelijke signalen waaraan je stress herkent

Lees verder

Specialisme uitgelicht: de behandeling van schouderklachten

Lees verder

Het verhaal van: Hans Stam en zijn knierevalidatie in Het Omnium

Lees verder

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”