Medische fitness

Medische fitness

Je hebt beweegklachten en wilt daar écht van af! Logisch natuurlijk. Een belangrijke vraag is dan: Hoe oefentrouw ben jij? Stel, je gaat naar een gespecialiseerde fysiotherapeut van MCZ en krijgt het advies specifieke oefeningen te doen en meer te bewegen. Je zegt dat je dat gaat doen, maar voordat je het weet is de week voorbij en heb je de volgende behandeling… Medische fitness helpt je hierbij!

medische fitness

Medische fitness

Je bent niet de enige die het zo vergaat, maar uiteindelijk heb je er alleen jezelf mee te pakken. Wil jij een stok achter de deur om die beweegklachten écht grondig aan te pakken? Daarvoor hebben wij een oplossing bedacht: Medische fitness.

Met een traject Medische fitness kun je gedurende 3 maanden onbeperkt trainen voor de prijs van 1x per week. Samen met je fysiotherapeut en een beweegcoach stellen jullie een trainingsprogramma op dat aansluit bij jouw beweegklachten.

Wat doe je bij Medische fitness?

Tijdens het traject train je op vaste tijden (bijvoorbeeld als je toch al een afspraak bij ons hebt), 2 of misschien wel 3 keer per week en je merkt echt vooruitgang. Je houding en conditie verbeteren en je klachten verdwijnen.

Bewegen werkt, na 3 maanden kom je erachter dat je het leuk vindt (of niet), en dat het noodzakelijk is om je conditie of kracht te onderhouden. De keuze is geheel aan jou. Je gaat terug naar 1 keer per week, blijft onbeperkt lid of je stopt (vergeet dan niet om het abonnement even op te zeggen).

Hoe kun je Medische Fitness ook inzetten?

Naast het bovenstaande voorbeeld zijn er nog meer voordelen met Medische fitness:

  • Het behandeltraject van je fysiotherapeut is afgerond, maar specifieke training is van toegevoegde waarde voor je herstel
  • Je bent beperkt of niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en combineert je beschikbare fysiotherapeutische behandelingen met intensieve en begeleide training
  • Je wilt als gevolg van je beweegklachten aan je algemene fitheid, leefstijl en gezond gewicht werken. Extra begeleiding is, in overleg en op verwijzing van je huisarts, mogelijk middels de tweejarige Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Fitness voor iedereen bij MCZ

Medische fitness iets voor jou? Bespreek de mogelijkheden eens met je fysiotherapeut. Een Medische fitness abonnement is alleen mogelijk in combinatie met een fysiotherapeutisch behandeltraject bij MCZ. Het programma heeft een maximale lengte van 3 maanden met als doel om daarna zelfstandig te kunnen trainen. Heb je nog vragen? Bel gerust, we helpen je graag.

Ook interessant voor jou

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”