Oplossingen bij


Achillespeesblessure

Een achillespeesblessure herken je aan pijn in de achillespees die ontstaat bij (sport)belasting en is een veelvoorkomende blessure.

Lees meer

Elleboog- en schouderblessures

Elleboogblessure komen het vaakst voor bij tennis, golf, basketbal, volleybal of handbal, of sporten als speerwerpen en kogelstoten. Ook schouderblessures en andere armblessures komen relatief vaak voor bij deze sporten.

Lees meer

Enkelblessure

De enkelblessure is een van de meest voorkomende sportblessures. Geen leuk nieuws, maar na een eerste enkelverstuiking is de kans aanzienlijk dat je je enkel opnieuw verstuikt.

Lees meer

Hamstringblessure

Heb je na een sprong, trap of sliding plotseling een heftige pijn aan de achterzijde van je bovenbeen en wordt de pijn erger wanneer je je hamstring aanspant of rekt?

Lees meer

Knieblessure

Knieblessures komen veel bij contactsporten voor, zoals voetbal, handbal of hockey. Maar ook bij andere takken van sport hebben mensen ermee te maken.

Lees meer

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”