Oplossingen bij


Hardloopanalyse

Hardlopen zonder blessures? Met een hardloopanalyse kom je achter de oorzaak van je blessure en krijg je advies om blessurevrij te hard te lopen!

Lees meer

Bikefitting

Heb jij tijdens of na het fietsen last van vervelende klachten? Met een onafhankelijke bikefitting kom je achter de oorzaken van je klachten tijdens het wielrennen. Maar nog belangrijker: na de bikefitting heb jij een optimaal afgestelde fiets, zodat je krachtiger kunt trappen en het rijcomfort vergroot, zodat je voortaan pijnvrij geniet van elke rit, zonder te hoeven investeren in een nieuwe fiets.

Lees meer

Sport- en bewegingsanalyses

Om maximaal te presteren, moet je optimaal bewegen. Waar zitten bij jou of je team de fysieke knelpunten? Daar kom je achter met de sport- en bewegingsanalyses. En nog belangrijker: we geven je advies hoe die knelpunten te verbeteren. Meter is weten en de basis voor jouw succes!

Lees meer

Testen en meten voor teams

Als trainer-coach wil je beschikken over een topfitte selectie en dat er gepiekt wordt op de juiste momenten. Dat is een mooi streven, maar hoe doe je dat?

Lees meer

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”