Chronische fysiotherapie

Chronische fysiotherapie

Een specialisatie van MCZ is chronische fysiotherapie. Hierbij blijf je structureel oefenen en bewegen om klachten te verminderen en zoveel mogelijk te voorkomen. Chronische fysiotherapie is geschikt bij het herstel van ingrijpende neurologische ziektes en andere chronische aandoeningen.

chronische fysiotherapie

Voor welke klachten?

Je kunt altijd contact opnemen met MCZ wanneer je last hebt van fysieke klachten en hulp wilt van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Samen met je eigen fysiotherapeut werk je vervolgens wekelijks aan het verbeteren van je gezondheid. Deze hulp is geschikt bij onder andere deze klachten:

Artrose

Blijven bewegen is bij artrose een bewezen effectieve behandelingsmethode. We begeleiden je in dit proces om beweging te stimuleren en op deze manier de klachten te verminderen.

COPD

Deze aandoening zorgt voor verminderde energie en benauwdheid, waardoor veel bewegen vaak niet voelt als een optie. Vraag daarom hulp bij COPD. Voorzichtig opbouwen en vervolgens blijven bewegen zorgt voor een verbeterde conditie, meer energie en een kleinere kans op een aanval. Dit maakt dat je gemakkelijker de dagen kunt doorkomen.

Etalagebenen of claudicatio intermittens

Last van je benen na een inspanning, zoals lopen of rennen, waardoor je noodgedwongen moet rusten? Dit kan komen door een vernauwing of verstopping van bloedvaten in de benen. Zo’n 19% van de 55-plussers in Nederland leidt aan een vorm hiervan. Looptherapie bij de fysiotherapeut helpt om de klachten zoveel mogelijk te verminderen.

Neurologische aandoeningen

Verschillende neurologische ziektes kunnen leiden tot functieverlies. Dit heeft veel invloed op je dagelijks leven. Met fysiotherapie kun je deze functies zoveel mogelijk herstellen op een veilige en gezonde manier. De fysiotherapeuten bij MCZ zijn gespecialiseerd in herstel bij neurologische ziektes en helpen hier graag bij.

Neem contact op

Heb je last van een van bovenstaande aandoeningen of kamp je met andere fysieke problemen of klachten? Blijf er niet mee rondlopen maar neem contact met ons op. We zorgen er op een prettige en persoonlijke manier voor dat je hier verlichting van kunt ervaren en ze je dagelijks leven minder in de weg komen te staan. 

Plan vandaag nog jouw afspraak in!

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”