Over ons


MCZ Groningen & Haren: voor gezond en klachtenvrij bewegen

Heb jij beweegklachten waardoor je beperkt bent in het dagelijkse leven, tijdens werk of sport?

Dat is erg vervelend, maar in veel gevallen is dat echt niet nodig. Zorg daarom goed voor jezelf en zoek hulp als bewegen even niet zo soepel gaat. Vroegtijdig actie ondernemen loont namelijk altijd, omdat advies of behandeling bij en van kleine pijntjes veel simpeler op te lossen is, dan wanneer je wacht tot het echt niet meer gaat. Pijn is niet voor niets een waarschuwingssignaal, dus schakel deskundige hulp in!

Voor iedere vraag van jou hebben wij een beweegspecialist met het juiste antwoord.

Alles voor jouw fitheid

Ons veelzijdige team bestaat uit algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten, fysieke trainers, (sport)masseurs, beweeg coaches, personal trainers en bewegingswetenschappers. Samen werken zij aan de beste beweeg oplossingen die bijdragen aan fitte of topfitte mensen in het Noorden.

Daarom zijn we up to date rond de nieuwste ontwikkelingen en kennis in onze vakgebieden en dragen we bij aan innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor jouw gezondheid.

Hoogwaardige beweegkwaliteit

We zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en voldoen aan alle kwaliteitseisen die zorgverzekeraars stellen.

Al bijna 50 jaar zijn wij met ons vak bezig. Ons team bestaat uit een mix van ervaren vakspecialisten en jong afgestudeerden, die bij ons de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot toppers in hun vak. We investeren in medewerkers en moderne apparatuur voor onderzoek, behandeling en training, omdat klachtenvrij bewegen of zo goed mogelijk omgaan met lichamelijke aandoeningen, toegankelijk en haalbaar moet zijn voor iedereen.

Informatie en advies

Heb een vraag? We zijn telefonisch te bereiken op 050-527 16 13. Of vul het onderstaande formulier in; dan bellen wij jou! Alles voor jouw fitheid!

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”