Oplossingen bij


Oplossingen bij verschillende lichamelijke klachten

Voor welke klacht ben jij op zoek naar een oplossing? Op deze pagina vind je een overzicht van onze behandelingen. Klik verder om meer informatie te lezen.

Oplossingen bij verschillende lichamelijke klachten

Voor welke klacht ben jij op zoek naar een oplossing? Op deze pagina vind je een overzicht van onze behandelingen. Klik verder om meer informatie te lezen.

Revalidatie na kanker

Veel mensen ervaren na de behandeling van kanker vervelende klachten. Oncologiefysiotherapie en Oedeemtherapie helpt die klachten verminderen. Helaas worden mensen die kanker hebben (gehad) lang niet altijd op de mogelijkheid gewezen dat revalidatie na kanker klachten kan verminderen.

Lees meer

Rugklachten

Heb jij rugklachten, net als 80% van de Nederlanders of vaker nog pijn in je onderrug? En wil je er echt van af? Dat is heel begrijpelijk, want rugpijn kan je leven behoorlijk verstoren.

Lees meer

Nekklachten

Nekklachten of nekpijn zijn uiterst vervelend en beperken je in je bewegingsvrijheid. Autorijden of gewoon om je heen kijken plotseling is plotseling een pijnlijke handeling en daar wil je snel vanaf.

Lees meer

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen erg vervelend zijn. Heb je pijn aan je schouder of uitstraling naar je arm, pols of hand?

Lees meer

Knieklachten

Knieklachten zijn ingrijpend, aangezien ze bij iedere stap opnieuw kunnen opspelen. Je wilt hier waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk weer vanaf.

Lees meer

Hardloopanalyse

Hardlopen zonder blessures? Met een hardloopanalyse kom je achter de oorzaak van je blessure en krijg je advies om blessurevrij te hard te lopen!

Lees meer

Bikefitting

Heb jij tijdens of na het fietsen last van vervelende klachten? Met een onafhankelijke bikefitting kom je achter de oorzaken van je klachten tijdens het wielrennen. Maar nog belangrijker: na de bikefitting heb jij een optimaal afgestelde fiets, zodat je krachtiger kunt trappen en het rijcomfort vergroot, zodat je voortaan pijnvrij geniet van elke rit, zonder te hoeven investeren in een nieuwe fiets.

Lees meer

Artrose

Artrose zorgt regelmatig voor klachten aan gewrichten en daardoor ervaar je bewegingsbeperkingen. Dat heeft een negatieve invloed op je leven. Daarom is het goed om te weten dat je juist door veel meer te bewegen minder beperkingen ervaart. De fysiotherapeuten van MCZ helpen je hier graag bij.

Lees meer

COPD

Door COPD kun je in een negatieve spiraal terechtkomen, omdat je van bewegen kortademig wordt. 

Lees meer

Parkinson

In Nederland leven 63.500 mensen met de enorm complexe ziekte Parkinson(isme). Met ieder zijn eigen symptomen en uitdagingen.

Lees meer

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”