MamaFit

Fit blijven met YVLO-MamaFit® 

Ben je bevallen en wil je verantwoord herstellen van je zwangerschap? Met MamaFit kan dat. Onder begeleiding van een gecertificeerde YVLO beweegdocent en een bekkenfysiotherapeute kun je groepstraining volgen om verantwoord aan je fitheid te werken. Op die manier voorkom je (verergering van) bekkenklachten.   

MamaFit

MamaFit

De cursus MamaFit is speciaal bedoeld voor vrouwen die zijn bevallen. Zes weken na je bevalling (of wat later, als je dat wilt) kun je verantwoord en veilig beginnen met dit fitheidsprogramma. 

Deskundige begeleiding bij MamaFit 

Het YVLO-MamaFit-programma is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek (NVFB). De lessen worden gegeven door gespecialiseerde coaches. 

De cursus

Voordat je begint met de cursus, heb je een persoonlijk gesprek met een bekkenfysiotherapeute. Op deze manier kunnen we vooraf je lichamelijke conditie inschatten en bij mogelijke klachten je trainingsprogramma aanpassen. Handig om te weten: tijdens de lessen wordt er, naast veel voorkomende klachten rondom het bekkengebied, ook aandacht besteed aan jouw persoonlijke situatie.

Met de trainingen kun je je conditie en spierkracht weer veilig en verantwoord opbouwen. Dat doen we onder andere door:

  • Cardiotraining
  • Fitness
  • Aerobics
  • Spierversterkende oefeningen
  • Ontspanningsoefeningen

Lessen MamaFit

Het MamaFit programma bestaat uit een intake en 10 lessen. De periode waarin je de lessen kunt volgen is 12 achtereenvolgende weken, voor 10 trainingen. Dus ben je er een keer niet, dan kun je twee trainingen inhalen. De kosten voor 10 lessen MamaFit zijn € 154,-. Bevalt het goed, dan kun je je weer opnieuw aanmelden voor 10 vervolglessen. 

Aanmelden MamaFit

Wil jij verantwoord fit worden na je bevalling? Meld je dan nu aan. 

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”