Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. 
Zij gingen je voor!

Julia

Google

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

Peter Vaassen

Website

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

Yvonne

Facebook

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

Kim Polling, Judoka, viervoudig Europees kampioen

Website

Voor de revalidatie van mijn ellebogen werd ik door mijn orthopeed doorverwezen naar MCZ. Wat bij binnenkomst meteen opvalt is de professionele en sportieve sfeer die er hangt en het enthousiasme dat zowel de fysiotherapeuten als de patiënten uitstralen tijdens de revalidatie. Ook is het fijn dat er een duidelijk behandelplan wordt opgesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Adri

Website

Afgelopen zomer kwam ik na nogal wat omzwervingen bij MCZ terecht. Eindelijk een fasciatherapeut gevonden en wat was en ben ik daar blij mee. Goede adviezen en een behandeling waar ik van opknapte. Na de borstoperatie met okselkliertoilet had ik een dikke streng in mijn oksel, na drie keer was die weg!! Ik ben nog ontroerd nu ik dit opschrijf, ik had hier ruim drie jaar mee gelopen en dacht dat dit nu ‘gewoon’ bij mij hoorde. Niet dus, ik ben er vanaf! Na vijf behandelingen nam ik afscheid, zeer tevreden! Kortom, ik ben tevreden en weet ze te vinden. Zoals nu, na een schilder- en behangklus, heb ik ze weer even nodig en dat kan dan ook!

Rudolf

Google

Super enthousiaste fysiotherapeuten en hele goede kennis van zaken! Dank je wel Daan!

Jeanet de Jong

Website

In mijn tijd wisten we hier niets van. Bij onze oudste heb ik anderhalf uur moeten persen en heb ik een knip gehad. Ik had geen last van urineverlies of iets dergelijks. Nu, 18 jaar later, heb ik ‘zomaar ineens’ een bekkenprobleem. Sinds kort verlies ik urine als ik moet niezen of hoesten. Ook tijdens het sporten heb ik daar last van. Soms drupjes, soms wat meer. Volgens mijn huisarts en bekkenfysiotherapeut een direct gevolg van die bevalling. Waardeloos, toch? Had ik dit maar geweten!

Kevin

Google

Plezierige praktijk waar ik erg goed ben en nog word geholpen. Toen bleek dat ik waarschijnlijk een schouderoperatie nodig had ging de fysio zelfs mee naar de orthopeed.

Agnes

Google

Je bent hier zeer snel aan de beurt om langs te komen en word vriendelijk en vakkundig onderzocht.

Jan

Google

Goeie fysiotherapeuten. Klantvriendelijk.

Thijmen

Google

Professionals met een hart voor de sport! Altijd gezellig even een praatje. Daarnaast erg goede apparatuur, waaronder een Alter-G loopband

Mark

Google

(Vertaald door Google) Geweldig personeel, aangename lokatie

(Origineel)
Great staff, pleasant location

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt een review achterlaten via ZorgkaartNederland.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandMCZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”