Hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn en migraine

Heb jij regelmatig last van hevige hoofdpijn of migraine? Dat is uiterst vervelend; zeker als het zó erg is dat je je moet ziekmelden of een feestje moet afzeggen. Gelukkig kan een gespecialiseerde fysiotherapeut je in een aantal gevallen helpen! Bij MCZ denken we graag met je mee.

hoofdpijn

Veel soorten hoofdpijn

Bijna 3,5 miljoen mensen in Nederland lijden aan ernstige hoofdpijn. Hoofdpijn kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Vaak komt die in aanvallen of gaat het om hoofdpijn die dagelijks aanwezig is. Soorten hoofdpijn die goed te behandelen zijn door een gespecialiseerde fysiotherapeut:

  • Migraine
  • Spanningshoofdpijn
  • Hoofdpijn in relatie tot nekklachten
  • Hoofd- en nekpijn door triggerpoints

Behandeling tegen hoofdpijn en migraine

Heb je regelmatig één van bovenstaande soorten hoofdpijn en is de pijn niet met eenvoudige pijnstillers te verhelpen? Manuele fysiotherapie is dan een optie. Het onderzoek en de behandeling bestaat uit het achterhalen van de oorzaak en uiteraard het verminderen van je klachten. Ook krijg je advies en oefeningen om je houding en de beweeglijkheid van je nek te verbeteren, zodat je beter kunt ontspannen. 

Herstel bij MCZ

Je bent bij ons in goede handen, omdat:

  • onze aanpak op maat gemaakt is en je 100% aandacht krijgt van een hoofdpijnspecialist.
  • we je snel helpen, omdat er meerdere hoofdpijnspecialisten bij ons werken.
  • we indien nodig korte lijnen hebben met gespecialiseerde zorgaanbieders, omdat we aangesloten zijn bij het Hoofdpijnnetwerk Noord en nauw samenwerken met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen.
  • we altijd gebruik maken van bewezen effectieve methodes.
  • onze gespecialiseerde therapeuten dagelijks complexe nek-, schouder-, rug- en hoofdpijnklachten behandelen en jij daarom bij MCZ in goede handen bent.

Neem contact op

Hoofdpijn kan je leven behoorlijk beheersen. In een aantal gevallen is er echt wat aan te doen. We helpen je graag van je hoofdpijn af. Twijfel daarom niet en neem contact op om een afspraak te maken bij MCZ. 

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”