Manuele therapie

Manueel therapeut in Groningen

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die voortkomen uit de wervelkolom en gewrichten van het lichaam. Beweging en bewegingsvrijheid staan centraal in de behandeling. 

manuele therapie groningen

Wat doet de manueel therapeut?

Een manueel therapeut kijkt naar de manier waarop mensen bewegen en zorgt ervoor dat de gewrichten beter werken. Hierdoor bewegen ze (weer) soepel en neemt de pijn af. Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd.

Voor welke klachten is manuele therapie geschikt?

Je kunt altijd contact opnemen wanneer je te maken hebt met één of meerdere fysieke klachten. De manueel therapeut helpt onder andere bij deze klachten: 

Plan jouw afspraak in

Manuele therapie is een van de specialisaties van MCZ. We helpen graag bij klachten rond beweging en gewrichten, of bij pijnklachten in rug, nek, schouder en hoofd. Je kunt altijd contact opnemen bij fysieke klachten. De manueel therapeut of een van de andere gespecialiseerde therapeuten van MCZ staat voor je klaar om de klacht zo snel mogelijk te verlichten!

Plan nu jouw afspraak in. 

Reviews

Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Robbert Sips
Robbert Sips
2023-10-25
Goede fysiotherapie praktijk. Zeer professioneel en verstand van zaken. Echt personen die je willen helpen. Transparent over eventuele extra kosten en je kan hier vrij snel terecht.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.
Mariella Diesfeldt
Mariella Diesfeldt
2023-04-12
Hele goede begeleiding van jonge sporters met blessures

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”