Fitness

Fitnessen in Groningen en Haren

Het is algemeen bekend dat voldoende bewegen en gezonde voeding een positieve invloed hebben op je gezondheid. Als je fit bent, voel je je blijer en zelfverzekerder en kun je meer aan. Bovendien is het wetenschappelijk aangetoond dat een gezonde leefstijl preventief werkt en je dus een kleinere kans hebt om ziek te worden of chronische aandoeningen te ontwikkelen. Wil jij actief werken aan je fitheid en verantwoord trainen in een rustige omgeving? Dat kan bij onze locaties Rokade in Groningen en Gezondheidsplein in Haren. 

fitness groningen

Waarom je fitheid verbeteren?

Fitness geeft je mentaal en fysiek een sterk, fit gevoel. Daarnaast blijkt uit vele wetenschappelijke studies dat je door meer beweging en gezonder eten minder beperkingen ervaart van klachten of aandoeningen die je al hebt. Sterker nog: bij ziektes als bijvoorbeeld diabetes kan een gezonde leefstijl er zelfs voor zorgen dat je geen of nauwelijks medicijnen meer hoeft te gebruiken. Investeren in je gezondheid werkt dus echt! 

Bewegen is de oplossing!

Dagelijks behandelen onze fysiotherapeuten veel mensen met beweegklachten of lichamelijke aandoeningen. Als de behandeling succesvol is afgerond, stimuleren we hen daarom om preventief te blijven bewegen. Op die manier komen klachten ook niet terug. Fitness is dan de meest gekozen optie. 

Voordelen van fitness

Voordelen van fitness zijn onder andere het voorkomen van (herhaling van) beweegklachten. Redenen:

  • Met meer spiermassa krijg je een betere lichaamshouding en dus een sterker lijf.
  • Het vergroten van je uithoudingsvermogen zorgt ervoor dat je langer kunt doorgaan met wat je leuk vindt om te doen.
  • Je ontwikkelt een betere lichaamscoördinatie, waardoor je bijvoorbeeld minder kans hebt om te vallen.
  • Met bewegen blijven de botten sterker, waardoor de kans op botbreuken kleiner is. 
  • Je staat met een gezond en fit lijf aangenamer in het leven.

Fitness voor iedereen bij MCZ

Of je nu jong of oud bent: iedereen kan bij MCZ aan fitness doen. Het grote voordeel van op deze manier in beweging komen is dat je op elk gewenst niveau kunt beginnen. Bovendien zijn eer verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Aan jou de keuze:

Verantwoorde begeleiding bij MCZ  

Goede en verantwoorde begeleiding zorgt ervoor dat bewegen een onderdeel van je leven wordt. Dat vinden wij belangrijk. Om je daarmee goed op weg te helpen, willen wij jou graag goed leren kennen. Om een leven lang te (blijven) bewegen, starten we daarom met een kennismakingsgesprek. Een van onze beweegcoaches zal je hartelijk ontvangen en samen met hem of haar maak je een persoonlijk beweegplan. Wil jij een betere conditie, sterker worden, leniger worden, afvallen of minder vallen? Of je nu beginnend of gevorderd bent, jong of oud, met of zonder beperking: wij gaan je helpen je doelen te bereiken. 

Afspraak maken voor fitness in Groningen of Haren

Wil jij in beweging komen en je gezonder en fitter voelen? Maak dan een afspraak. Wij helpen je graag op weg met een verantwoord beweegprogramma in onze sportschool. Je traint op je eigen niveau en in rustige en plezierige omgeving. Je zult zien dat het werkt! Heb je nog vragen? Bel gerust; we helpen je graag.

Ook interessant voor jou

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”