Oplossingen bij


Rugklachten

Heb jij rugklachten, net als 80% van de Nederlanders of vaker nog pijn in je onderrug? En wil je er echt van af? Dat is heel begrijpelijk, want rugpijn kan je leven behoorlijk verstoren.

Lees meer

Nekklachten

Nekklachten of nekpijn zijn uiterst vervelend en beperken je in je bewegingsvrijheid. Autorijden of gewoon om je heen kijken plotseling is plotseling een pijnlijke handeling en daar wil je snel vanaf.

Lees meer

Schouderklachten

Schouderklachten kunnen erg vervelend zijn. Heb je pijn aan je schouder of uitstraling naar je arm, pols of hand?

Lees meer

Knieklachten

Knieklachten zijn ingrijpend, aangezien ze bij iedere stap opnieuw kunnen opspelen. Je wilt hier waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk weer vanaf.

Lees meer

Bekkenklachten

Het bekken is een centraal onderdeel van je lichaam waar veel bewegingen plaatsvinden. Bekkenklachten zijn dus daarom zo vervelend, want als je bekkenpijn hebt, voel je het meestal de hele dag door en bij alles wat je doet.

Lees meer

Duizeligheid

Duizeligheid kan je behoorlijk onzeker maken, maar dat is in een aantal gevallen echt niet nodig.

Lees meer

Elleboogklachten

Als elleboogklachten je beperken in het dagelijks leven, in je werk of tijdens het sporten, dan wil je natuurlijk snel van die vervelende pijn af. 

Lees meer

Enkelklachten

Heb jij al langere tijd last van je enkel en gaat het maar niet over? Als de pijn blijft aanhouden is het verstandig om er door een fysiotherapeut naar te laten kijken.

Lees meer

Herstel na COVID-19

De meeste mensen herstellen goed na een besmetting met COVID-19. Maar als je te maken krijgt met Long Covid, houd je lang last van bepaalde klachten.

Lees meer

Incontinentie

Ongewild urineverlies kan op elke leeftijd voorkomen. Het leidt vaak tot gevoelens van schaamte en frustratie.

Lees meer

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”