Ons team


Hallo, wij zijn MCZ

Wij hebben maar één doel: jouw fitheid.

Wat wil jij?
✓ Herstellen van lichamelijke of chronische klachten?
Werken aan je fitheid of je leefstijl veranderen?
Beter presteren of een optimale sportprestatie leveren?
Iets anders?

Jouw vraag is onze uitdaging. MCZ is er voor alle leeftijden en we hebben voor elke beweegvraag de beste oplossing. Maak kennis met onze beweegspecialisten. Ze helpen je graag!

Hallo, wij zijn MCZ!

Wij hebben maar één doel en dat is jou helpen met je fitheid. Waarmee kunnen wij jou helpen?

✓ Eerst herstellen van lichamelijke of chronische klachten?
✓ En dan met je fitheid of leefstijl aan de slag?
✓ Of wil jij jezelf uitdagen en nu echt die ultieme sportprestatie leveren?
✓ Of… toch iets anders?

Vertel je verhaal en we gaan je helpen. Iedereen, van jong tot oud. Samen gaan we op zoek naar de beste (beweeg)oplossing voor jouw klacht(en) of beweegwensen. Alvast kennismaken met onze beweegspecialisten? Kom in beweging! Met een beetje hulp van ons gaat het je lukken!

Bas Smid

Fysiotherapeut (BIG 19927306204)

Na mijn stage bij MCZ kreeg ik in 2019 een contract. Ik heb namens MCZ 2 jaar fulltime gewerkt bij de eerste selectie van FC Emmen, nu werk weer volledig in de praktijk. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is het samenwerken met professionele sporters. Ze hard werken aan hun fitheid en bij blessures hebben ze de drive om zo snel mogelijk terug te keren op het veld. Mijn werk is afwisselend en uitdagend en dat vind ik belangrijk.

Caspar Abadom

Fysiotherapeut (BIG 09932196104) clubfysiotherapeut g.s.v. Be Quick 1887

Tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik het opleidingsprogramma Lange Leerlijn Sport van MCZ gevolgd. Naast student was ik ook sportverzorger bij o.a. de jeugd van FC Groningen en de 1ste teams van Groen Geel en Oranje Nassau. Zo leerde ik de kneepjes van het vak. Sinds 2022 werk ik bij MCZ. Je kunt mij vinden aan de Sportlaan, Het Omnium, maar voornamelijk op de Esserberg bij Be Quick. Mijn werk is zo leuk, omdat zowel sociaal als vakinhoudelijk geen cliënt hetzelfde is. Samen aan de slag om doelen te behalen, dat is mooi en zeer afwisselend werk en geeft mij veel energie en plezier.

Chris Volkers

Sporfysiotherapeut (BIG 09035374804), gespecialiseerd in shockwave en echografie en clubfysiotherapeut HFC’15

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij MCZ, waarvan 28 jaar als mede-eigenaar. Ik werk als sportfysiotherapeut op de locaties Rokade en het Omnium. Ons werk is zo leuk omdat we mensen vaak blij maken, omdat we hun klachten oplossen. Maar er is nog een andere reden. Je komt in contact met heel veel verschillende mensen. Als therapeut vind ik het belangrijk duidelijkheid te geven over de aard en duur van een blessure en daarnaast is samenwerking met collega's van belang.

Daan Peeters

Sportfysiotherapeut (BIG 89920574004), gespecialiseerd in veldrevalidatie, hardloopanalyses en bikefitting

Sinds 2016 werk ik bij MCZ. Ik ben te vinden in het Omnium en verder sta ik elke dinsdag- en vrijdagochtend op het veld. Veldrevalidatie helpt sporters in de laatste fase van hun (knie)revalidatie verantwoord terug te keren naar hun sport. Sporters fit maken en gestelde doelen behalen geeft mij voldoening. De preventieve loopanalyses en bikefitting zijn een extra dimensie in mijn vak en met de uitkomsten help ik mensen beter presteren of meer plezier beleven aan hun sport.

Demi Mulder

Fysiotherapeut (BIG 49931665704), gespecialiseerd in Dry Needling

Sinds september 2022 ben ik te vinden op onze locatie Gezondheidsplein Haren. Het verbeteren van de levenskwaliteit, door samen met de cliënt een plan te maken en doelen te stellen en te behalen, geeft mij als fysiotherapeut veel voldoening. Het leuke bij MCZ is dat je zo enorm veel verschillende mensen ontmoet, die allemaal anders omgaan met hun beweegklachten. Ik moet voortdurend schakelen en dat vind ik superleuk!

Jesse Renken

Sportfysiotherapeut (BIG 59921770804), clubfysiotherapeut FC Groningen 1ste selectie.

Ik werk sinds 2016 bij MCZ en ben gedetacheerd bij FC Groningen. Daar ben ik betrokken bij de dagelijkse medische en fysiotherapeutische begeleiding van de 1ste selectie. Het Topsportzorgcentrum is een bijzondere werkplek, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om optimaal te presteren. Mijn werk is leuk en enorm gevarieerd: fysiotherapie, preventie, krachttraining, veldrevalidatie en wedstrijdbegeleiding.

Johan Nieuwenhuis

Fysiotherapeut (BIG 79913013204), gespecialiseerd in Echografie, Redcord Neurac en Dry Needling en locatie leider Het Omnium

Ik ben in 2010 begonnen bij MCZ en heb weleens een uitstapje gemaakt naar een andere praktijk, maar ben ook weer teruggekomen. 10 jaar lang was ik werkzaam bij FC Groningen. Nu werk ik in Het Omnium en de Sportlaan. Mijn specialismen:  de schouder en de knie. Verder ben ik gekwalificeerd in het maken van echo’s en heb ik een Redcord-certificering. Het leukste van mijn vak: het snel verlichten van klachten en het positieve effect ervan te zien.

Julia Mulder

Fysiotherapeut (BIG 19931527704) en clubfysiotherapeut FC Groningen dames.

Tijdens mijn studie liep ik stage en volgde ik de Lange Leerlijn Sport (ontwikkeltraject voor studenten) bij MCZ. Als sportverzorger deed ik zo ervaring op bij verschillende voetbalclubs. Het beviel goed van 2 kanten en na mijn afstuderen kon ik in de zomer van 2022 aan het werk bij MCZ. Het is een enthousiast team met veel expertise en mogelijkheden. Ik werk in Groningen (Sportlaan) en Haren. Door mensen een goed beeld te schetsen over hun klacht, begrijpen ze wat er aan de hand is en dat motiveert om er adequaat mee om te gaan.

Marc Vegter

Fysiotherapeut (BIG 79931581504) clubfysiotherapeut bij FC Groningen en c.v.v. Oranje Nassau.

Sinds augustus 2022 ben ik aan het werk bij het mooie MCZ. Ik werk onder andere voor FC Groningen en een tweetal amateurvoetbalclubs, maar je kunt me ook vinden op de locaties De Rokade en het Omnium. Ik behandel vooral enkel- en knieblessures. Het geeft mij veel voldoening mensen van hun klachten af te helpen, zodat ze weer aan hun sportieve doelen kunnen werken.

Peter Eppinga

Sportfysiotherapeut (BIG 19061452904), bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog en gespecialiseerd in Echografie en Redcord Neurac en  eigenaar

Mijn interesse ligt op het raakvlak van performance en sportfysiotherapie-sportrevalidatie. Vanuit (para-)medisch oogpunt kijk ik naar hoe we verbeterslagen kunnen maken t.a.v. van prestaties, blessurepreventie en het optimaliseren van revalidatietrajecten. Testen en meten van de voortgang is  in mijn ogen essentieel, omdat fysiotherapeuten en sporters zo nog beter in staat hun doelen te bereiken.

Ralph Oosterhoff

Fysiotherapeut (BIG 59924861904) gespecialiseerd in echografie, en locatieleider locatie MCZ |Gezondheidsplein Haren

Tijdens mijn studie Fysiotherapie liep ik 20 weken stage bij MCZ en dat beviel goed. Ik heb altijd contact gehouden en toen ik in 2018 als fysiotherapeut bij MCZ kon komen werken, was de keuze snel gemaakt. Sinds 2022 ben ik ook locatieleider van onze locatie in het Gezondheidsplein Haren. Het leukste aan mijn werk? Contact met cliënten en samen doelgericht aan de slag te gaan, want het resultaat telt. Ook een goede werksfeer en contact met collega’s is voor mij erg belangrijk. Daarvoor ben ik bij MCZ gelukkig op de juiste plek!

Ruben Westenberg

Fysiotherapeut (BIG 59928747404), fysiotherapeut bij FC Groningen en clubfysiotherapeut bij c.v.v. Oranje Nassau

Sinds 2021 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij MCZ. Ik werk zowel in de locatie Rokade als bij FC Groningen en bij de amateurclub c.v.v. Oranje Nassau. Ik vind het belangrijk om niet alleen de blessure of klacht te verhelpen, maar ook kennis over te brengen over de ontstaanswijze en preventie. Zo hoop ik samen met de cliënt tot de best passende en duurzame behandeling te komen. Als fysiotherapeut werken in een setting waar voetbal en topsport samenkomen, dat is mijn grote passie.

Sanne Ninteman

Fysiotherapeut (BIG 09929576704), Topsport Talentschool en clubfysiotherapeut Samen Lycurgus en werkzaam

Als fysiotherapeut bij MCZ heb ik een heel leuke en gevarieerde baan, want ik werk voornamelijk met sporters. Je kunt mij tegenkomen in het Omnium, maar ook op de Topsport Talentschool van het Werkman College en tijdens de wedstrijden van de lange mannen van Samen Lycurgus.

Anja Regner

Fysiotherapeut (BIG 19932270604)

Sinds april 2023 werk ik bij MCZ als algemeen fysiotherapeut op de locatie Rokade. Ik zie meestal mensen met nek- en rugklachten, daarvoor heb ik ook meerdere cursussen van Dynamic Neuromuscular Stabilisation afgerond. Bij mijn vorige werkgever was ik fysiotherapeut in een revalidatie instituut voor mensen met een dwarslaesie. Het geeft mij erg veel voldoening dat mensen weer pijnvrij kunnen bewegen.

Sem Weert

Fysiotherapeut (BIG 19933241004)

Na mijn studie Biomedische Wetenschappen (afgerond in 2020) ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie; voor mij de ideale combinatie om mensen te helpen bij lichamelijke klachten rondom sport en bewegen. Tijdens mijn opleiding heb ik het opleidingsprogramma Lange Leerlijn Sport van MCZ gevolgd. Zodoende kon ik als sportverzorger bij het eerste elftal van Be Quick 1887 al veel praktijkervaring opdoen. Na mijn afstudeerstage bij MCZ werk ik er sinds de zomer van 2023 en kun je me voornamelijk vinden in de Rokade.

Simone Parmentier

Bekkenfysiotherapeut (BIG 39914504904) en gecertificeerd voor NIMOC StuitCheck

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij MCZ en ik kom je voornamelijk tegen op de locatie Rokade en soms in het Gezondheidsplein Haren. Mijn vak is superleuk, omdat het erg divers is. Ik maak me vooral hard om de lichamelijke zorg rondom zwangerschap en na de bevalling te verbeteren. Dat werkt, want ook bij hun volgende zwangerschap, komen ze samen met hun kleintje weer langs. Ook wil ik het taboe doorbreken dat alleen vrouwen bekkenklachten hebben. Niets is minder waar, ook mannen kunnen bekkenproblemen hebben.

Amarens Landman

Fysiotherapeut (BIG 09933385804), bekkenfysiotherapeut i.o. en gecertificeerd voor NIMOC StuitCheck

Sinds juli 2023 werk ik bij MCZ en ben ik aanwezig op de locaties in Groningen en Haren. Op de donderdagavond en zaterdagochtend ben ik ook te vinden op het Omnium voor onder andere de ZwangerFit & MamaFit lessen. Ik kom het bekkenteam van MCZ versterken als bekkenfysiotherapeut in opleiding. Het leukste aan het vak vind ik het specialistische werk, de diversiteit in doelgroepen en de dankbaarheid van cliënten!

Conny Snippert

Fysiotherapeut (BIG 99910762604) gespecialiseerd in neurorevalidatie, artrose (aangesloten bij ReumanetNoord, ClaudicatioNet en Chronische Zorg Netwerk).

Sinds 2008 ben ik algemeen fysiotherapeute, maar in de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de neurorevalidatie, artrose en claudicatio. Vanaf 2021 werk ik bij MCZ, locatie Rokade. Ik vind het belangrijk om samen te puzzelen hoe we per persoon het optimale resultaat kunnen behalen, zodat je ondanks eventuele beperkingen toch zo goed mogelijk kunt functioneren.

Jacoba Veenstra

Fysiotherapeut
BIG 29931911304

Jaron Brinkhuizen

Geriatriefysiotherapeut (BIG 89918678904) en sectiehoofd Geriatrie en Chronische zorg. Aangesloten bij: ParkinsonNet, bestuurslid  Geriatrienetwerk Fysiotherapie Netwerk Groningen en oprichter Multidisciplinair CVA netwerk Groningen.

In 2014 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut en in 2017 heb ik mijn master geriatriefysiotherapie behaald. Vanaf 2019 werk ik bij MCZ en kun je mij vinden op de locaties Rokade in Groningen en Het Gezondheidsplein Haren of ben ik onderweg om mensen thuis te behandelen.

Jikke van der Ploeg

Fysiotherapeut (BIG 69034717104) en gespecialiseerd in Claudicatio (ClaudicatioNet), diabetes, hart- en vaatziekten, herstel Long COVID en leefstijlinterventies.

In 1984 studeerde ik af als fysiotherapeut in Utrecht. Hier heb ik 6 jaar gewerkt in een kleine eerstelijnspraktijk. In 1990 verhuisde ik naar Groningen en sinds die tijd werk ik bij MCZ als algemeen fysiotherapeut. Ik werk voornamelijk in het Gezondheidsplein Haren (maandag, woensdagmiddag en donderdag) en woensdagochtend ben ik aan de Sportlaan te vinden.

Om goed te weten wat cliënten willen, maken we samen een behandelplan. Dat werkt het beste voor de motivatie. Het leukst aan mijn werk vind ik dat het een heel afwisselend en uitdagend beroep is. Dat komt mede door de diversiteit in cliënten en hun aandoeningen.

Karin Ehrhardt

Oncologie- en oedeemfysiotherapeut (BIG 19067066704) en daarnaast gespecialiseerd in COPD en ademhalingsproblemen. Aangesloten bij Oncologienetwerk.

Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij MCZ, daarvoor werkte ik 11 jaar in Friesland. Bij mij komen vooral mensen met oedeemklachten of als ze klachten ervaren tijdens of na een kankerbehandeling. Andere specialisaties van mij zijn COPD, ademhalingsproblemen en chronische aandoeningen.
Ik ben maandag en donderdag aanwezig op de locatie de Rokade en dinsdag en vrijdagmorgen op onze locatie in het Gezondheidsplein Haren. Mijn doel is mensen te helpen zoveel mogelijk zelf te herstellen, maar hen ook te leren zo goed mogelijk om te gaan met eventueel blijvende beperkingen.

Lieke Groenbroek

Fysiotherapeut (BIG 09926106504), gespecialiseerd in Dry Needling en Echografie

Vanaf de zomer 2021 werk ik bij MCZ Het gezondheidsplein Haren, daarvoor werkte ik 1,5 jaar in Hoogezand. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan mijn werk is dat ik mensen écht kan helpen met hun klachten, zodat ze weer fitter de deur uit te gaan dan dat ze binnenkwamen. Belangrijk daarbij is de persoonlijke benadering van de behandeling, want ieder mens is anders.

Karianne Roorda

Fysiotherapeut (BIG 19930829304) Geriatriefysiotherapeut i.o en  gespecialiseerd in valpreventie

In 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na een half jaar in Drachten gewerkt te hebben, ben ik in september bij MCZ begonnen. Ik werk op de locaties de Rokade in Groningen en het Gezondheidsplein Haren, maar ik kom ook bij mensen aan huis.
Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Iedereen is anders en elke behandeling dus ook. Ik vind het belangrijk om samen met clienten aan specifieke doelen te werken, zodat zij zelf de regie over hun herstel hebben.

Jorn Lucas

Fysiotherapeut (BIG 69934490304)

Tara Houwerzijl

Fysiotherapeut (BIG 69933272604)

Edwin Keijzer

Manueel therapeut (BIG 59050279904), Sportfysiotherapeut, Clubfysiotherapeut Donar, McKenzie, Echografie en eigenaar

Marleen van der Wal-Hadash

Manueel therapeut (BIG 29059998004) met specialisme kaak-en hoofdfysiotherapie

Sinds 2003 ben werkzaam als fysiotherapeut en ben mij blijven specialiseren. In 2009 als manueel therapeut op dit moment volg ik een masteropleiding Orofaciale therapie dat zich richt op klachten rondom het hoofd- en halsgebied. Het leuke van mijn werk is dat ik intensief samenwerk met tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen, neurologen, KNO artsen, logopedisten en psychologen met als doel alles in het werk te stellen pijnklachten te verminderen en functies te herstellen. Dat geeft mij voldoening.

Menno Bouter

Manueel therapeut (BIG 39917924904)

Nadat ik in 2012 afstudeerde als fysiotherapeut merkte ik dat ik nog niet was uitgeleerd. In 2018 ronde ik mij studie manuele therapie af en vanaf 2019 werk ik met veel plezier bij MCZ in het Gezondheidsplein Haren. Als manueel therapeut zie ik veel wervelkolom gerelateerde klachten, maar het werken in een 1e lijn praktijk maakt het vooral leuk vanwege de verscheidenheid van klachten. Denk aan groepslessen met ouderen, sportblessures of ‘normale’ nek- en rugpijn. Geen mens is gelijk en dat maakt mijn vak zo leuk.

Nitzan Hadash

Manueel therapeut (BIG 69062339104), Schouder- en elleboogspecialist, bestuurslid van SchouderNet Noord en Het Omnium, Elleboogkliniek en eigenaar

Als patiënt en student kende ik MCZ al, maar ik ben er in 2007 gaan werken als fysio/manueel therapeut en werd in 2014 maatschapslid. Ik werk 3 dagen per week in het Omnium en 2 dagen aan de Rokade. Mijn specialisme is het revalideren van cliënten met schouder- en elleboog problematiek. Het uitdagende van mijn vak is om nauw samen te werken met collega fysiotherapeuten, sportartsen en orthopeden uit het Martini Ziekenhuis. Deze interactie met andere zorgprofessionals zorgt ervoor dat ik me persoonlijk kan blijven ontwikkelen en bijscholen, zodat ik cliënten steeds beter kan helpen.

Wouter van den Berg

Manueel therapeut (BIG 59063470804), sportfysiotherapeut, clubfysiotherapeut FC Groningen en gespecialiseerd in Redcord Neurac, en eigenaar

Wouter Stel

Manueel therapeut (BIG 69910129004) en McKenzie

Sinds 2016 werk ik als fysiotherapeut/manueel therapeut bij MCZ. Mijn specialiteit binnen de manuele therapie is behandelen middels de McKenzie methode.
Momenteel werk ik op twee locaties: maandag en woensdag in het Gezondheidsplein Haren en dinsdag en donderdag in Groningen (Rokade). Het leuke aan mijn werk is de omgang met mensen en een manier te vinden om iemand weer klachtenvrij te krijgen. Soms is dit wat puzzelen maar door breder te kijken naar klachten, behalen we vaak goede resultaten. Met ruim 50 therapeuten en de vele specialisaties kunnen we vaak veel voor iemand betekenen. Dat is wat mij betreft de kracht van MCZ.

Linda Tammenga

Manueel therapeut (BIG 39909581104)

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en na 1,5 jaar wilde ik me gaan specialiseren als manueel therapeut, omdat het werken aan de ‘tafel’ mij het leukst leek. In 2013 heb ik de opleiding voor manuele therapie afgerond en heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Sinds 1 juli 2023 werk ik bij MCZ, omdat ik graag met meerdere disciplines en manueel therapeuten wilde gaan samenwerken. Het leuke aan mijn werk is het directe cliëntcontact en samen naar een oplossing zoeken om de klachten te verbeteren. Ook is elke dag weer anders.

Bas Riksen

Beweegcoach

Sinds april 2022 werk ik als beweegcoach (Rokade, Groningen en  Gezondheidsplein Haren). Na het succesvol afronden van de opleiding Sport en Bewegen, studeer ik nu Fysiotherapie en ben 3de jaars. "Mijn werk is zo leuk, vanwege het contact met mensen en dat ik ze kan begeleiden naar een fittere en gezondere leefstijl". Plezier in het sporten is belangrijk. net als belangstelling tonen.

Jan Arend Vredeveld

Sport Performance Manager

Al jarenlang verbonden aan MCZ, maar in 2019 fulltime werkzaam als fysiek trainer en teamleider Leefstijl en Sport. Bij fysieke training werk je aan het verbeteren van conditie, kracht, snelheid, mobiliteit en trainingsplanning. Alles om je doelen te behalen. Als team zetten wij de sportieve leefstijl op de kaart. "Van fit worden tot prestatiesport (inter- en nationaal), we helpen je graag beter en fitter worden." Eerder was ik fysiek trainer in o.a. de atletiek, bobsleeën, basketball, voetbal en volleybal.

Linda van As

Beweegcoach

Sinds 2019 begeleid ik fitnessleden en ondersteun ik mensen bij het verbeteren van hun leefstijl. Dat doen we samen met diëtisten en leefstijlcoaches onder de naam De Beweegkuur. Ook geef ik krachttraining aan topsporters. "Ik heb een afwisselende baan, want door de verscheidenheid aan sporters, blijf ik scherp en daar haal ik voldoening uit". Door samen met sporters de juiste route uit te stippelen, is er contact en betrokkenheid.

Paulina Gamero

Beweegcoach

Ik kom uit El Salvador maar woonde ook ik in Luxemburg. Ik spreek Spaans, Engels en wat Frans. In 2016 ging ik studeren in Groningen en sindsdien ben ik verliefd op deze stad. Ik ben beweegcoach en personal trainer vanwege mijn passie voor fitness en gezond leven. Vanaf  2023 werk ik bij MCZ. Ik wil inspireren en motiveren tot een gezondere leefstijl. "Mijn training zijn voor jong en oud en afgestemd op ieders persoonlijke doelen".

Pedro Regueiro González

Beweegcoach en fysiek trainer

Vanaf september 2022 ben ik beweegcoach en fysiek trainer bij MCZ. Ik geef o.a. fysieke training bij Donar O20/O22, RTC handbal en RTC volleybal. "Het leuke aan mijn werk is het begeleiden van mensen bij het behalen van hun sportieve doelen". Respect, samenwerken en communicatie is belangrijk. Hiervoor was ik actief als fysiek trainer en data analist bij andere topsport organisaties en ben ik fysiek trainer bij SC Cambuur O16/O18.

Timo van Sambeeck

Beweegcoach

Vanaf de zomer 2022 ben ik beweegcoach bij MCZ en je kunt mij vinden aan de Sportlaan. Ik begeleid sporters bij hun herstel en of behalen van hun trainingsdoelen. Ik heb 6 jaar ervaring in dit vak. Ik werk parttime en studeer  Fysiotherapie (3de studiejaar). Eerder behaalde ik mijn bachelor Sportkunde. "Mensen positief beïnvloeden voor een gezondere leefstijl, dat is mijn passie". Het geeft mij energie als ze fysiek en mentaal vooruitgang boeken.

Kars Schouten

Beweegcoach

Vanaf 2023 werk ik bij MCZ als beweegcoach (Rokade Groningen & Gezondheidsplein Haren). Mijn affiniteit met sport is groot, ik zie in elke sport zijn eigen uitdaging. "Samenwerken aan doelen, uitdagingen zoeken en plezier in het sporten, dat is het leuke en aantrekkelijke van mijn werk". Door de grote variatie in sporters blijf ik elke dag geprikkeld om mezelf te ontwikkelen en dat geeft mij veel voldoening.

Petra de Groot

Beweegcoach

Als afgestudeerd ALO'er werk ik al ruim 30 jaar in de sport. Eerst als instructeur bedrijfsfitness (gemeente Groningen) en later als gespecialiseerd fitnesscoach. Bij MCZ kun je me op woensdag vanaf 16:00 uur vinden in de fitnesszaal van de Rokade én ga ik me bezig houden om het beweegaanbod voor senioren bij MCZ uit te breiden. En verder geef ik Spinninglessen en SeniorenFit bij een andere sportschool. "Plezier in bewegen is wat mij betreft het allerbelangrijkste, want dan blijven mensen bewegen."

Marjolein Oosterhof

Beweegcoach

Edwin Schaafsma

Masseur en gespecialiseerd in Medical taping en ook werkzaam bij FC Groningen

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij MCZ. Je kunt mij vinden op de locatie Rokade in Groningen en de locatie Gezondheidscentrum in Haren. Naast de werkzaamheden bij MCZ werk ik als zelfstandige in Meppel en Lemmer als sport/medisch masseur. Je kunt bij mij terecht als (top) sporter maar ook met klachtgerichte verwijzing. Door de multidisciplinaire samenwerking binnen de praktijk werken we samen aan herstel.

Annemarie Wolzak

Marketing & Sales

Sinds 2017 werk ik bij MCZ, maar de oefenzalen ken ik al veel en veel langer… Ook ik scheurde mijn voorste kruisband. En hoe belangrijk is het dan, dat je als sporter een goed begeleidingsteam achter je hebt staan om verantwoord terug te keren op het handbalveld? Maar er is meer dan sport. Blijven bewegen en een gezonde leefstijl: daar heb je tot en met je oude dag profijt van! Daarom spreekt onze missie: “Iedereen in beweging voor een gezonder Groningen” mij zo aan. Maar samen bereik je meer! Eens sparren over gezonde Groningers of fitte werknemers? annemarie.wolzak@mcz.nl

Eitze Huisman

Operationeel Directeur

Sinds 15 januari 2022 ben ik werkzaam als directeur van MCZ en verantwoordelijk voor de gehele operatie van ons bedrijf. Na 35 jaar corporate ICT werd het tijd om mijn kennis & expertise over te brengen naar een nieuwe uitdaging. Mijn doel is om met MCZ de komende jaren een koers uit te zetten op het gebied van duurzame groei en daarmee in Noord Nederland HET expertisecentrum te worden op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Hierbij zijn een veilige, prettige en comfortabele (werk)omgeving voor cliënt, klant en medewerkers kernwaarden waar wij als MCZ voor staan.

Michiel Gerritsen

Manager Informatie & Kwaliteit

Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij MCZ. Dat doe ik o.a. als manager Kwaliteit & Informatie, maar ik heb meer petten op en dat maakt mijn werk zo divers en interessant. Als locatieleider Rokade ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze locatie. Als stage coördinator bied ik onze collega’s van de toekomst de mogelijkheid om van hun stageperiode een zo leerzame, inspirerende en fijn mogelijke tijd te maken. Vanuit sport ben ik in het management gerold. Wat ik het leukste vind? Bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van MCZ met kwaliteit als belangrijke kernwaarde.

Suzan Schulten

HR

Nadat ik in januari 2023 afgestudeerd ben (HRM met specialisatie in Leren & Ontwikkelen), werk ik per 1 februari als HR-adviseur bij MCZ. Ik werk op alle drie locaties en dat zorgt voor veel afwisseling. Naast operationele HR taken doe ik de werving & selectie en de coaching & ondersteuning van de locatieleiders. Ontwikkeling van medewerkers is belangrijk voor zowel de medewerkers als de organisatie. Daarom bouwen we ons bestaande talentenprogramma uit tot de MCZ Academie. De afwisseling en uitdaging in combinatie met het contact met medewerkers maakt mijn werk ontzettend leuk. En dat is belangrijk, want dat geeft mij energie.

Paulina Gamero

Social Media

Oorspronkelijk kom ik uit El Salvador, eerder heb ik in Luxemburg gewoond. Hierdoor spreek ik Spaans, Engels en wat Frans. In 2016 ben ik voor mijn studie naar Groningen gekomen en sindsdien ben ik verliefd geworden op deze stad en heb ik een gecombineerde baan bij MCZ. Ik ben naast Social media manager en content creator ook fitnessinstructeur/personal trainer. Op deze manier kan ik dus op 2 manieren een gezonde levensstijl promoten.

 

Gertrudy Cruiming

Teamleider Klantcontact & Administratie

In 2005 ben ik bij MCZ gaan werken. Je kunt me zowel in De Rokade in Groningen als het Gezondheidsplein in Haren tegenkomen. Het team Klantcontact & Administratie is in de afgelopen jaren gegroeid van 2 naar 6 collega’s, waarvan ik inmiddels teamleider mag zijn. Voor de meeste mensen is ons team de eerste kennismaking met MCZ. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen zich welkom voelt binnen ons centrum en het is fijn om daaraan een bijdrage te leveren. De combinatie tussen het contact met mensen en de administratieve werkzaamheden is mij op het lijf geschreven en maakt dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer.

Henriette Schripsema

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds 2005 werk ik met veel plezier in het team van Klantcontact bij MCZ. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie Haren in het mooie, nieuwe Gezondheidsplein. Het persoonlijke contact met cliënten en de interactie aan de telefoon zijn wat ik het leukste vind aan mijn werk. Geen situatie is hetzelfde en als je je bij ons meldt met een specifieke vraag of bijvoorbeeld worstelt met een verzekeringskwestie, dan doen we ons uiterste best om een passende oplossing of antwoord te vinden. Daarmee staat alles in het teken voor jouw fitheid!

Marjan Helmus

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds 2020 werk ik als medewerker Klantcontact & administratie bij MCZ. Ik ben het vaakst te vinden in onze locatie Rokade in en zo nu en dan in onze locatie in Haren. Het allerleukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met zoveel verschillende mensen. Ik vind het dan ook belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat ze welkom zijn bij ons. Soms kan een vriendelijk woord of een kort gesprek zoveel verschil maken.

Sona Barij

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds eind 2021 ben ik werkzaam als secretaresse bij MCZ. Ik ben vooral te vinden in de Rokade en soms in Haren. Het persoonlijke contact en prettige gesprekken met cliënten maken mijn werk zo leuk. De sfeer bij MCZ ervaar ik als relaxed, verwelkomend en gezellig. Dit probeer ik dan ook weer zoveel mogelijk mee te geven aan de mensen die bij ons komen.

Saskia de Wit

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds september 2023 ben ik bij MCZ te vinden als medewerker Klantcontact & Administratie. Ik ben voornamelijk werkzaam in de Rokade en af en toe ook in het Gezondheidsplein in Haren. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik zowel contact heb met cliënten als met onze professionals. Daardoor doe ik zelf veel nieuwe kennis op en draag ik bij aan het verbeteren van jouw gezondheid!

Zowie Boerema

Medewerker Klantcontact & Administratie

Peter Eppinga

Sportfysiotherapeut (BIG 19061452904), bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog en gespecialiseerd in Echografie en Redcord Neurac en eigenaar

Mijn interesse ligt op het raakvlak van performance en sportfysiotherapie-sportrevalidatie. Vanuit (para-)medisch oogpunt kijk ik naar hoe we verbeterslagen kunnen maken t.a.v. van prestaties, blessure preventie en het optimaliseren van revalidatie trajecten. Testen en meten van de voortgang is daarbij in mijn ogen essentieel. Op die manier zijn fysiotherapeuten en sporters nog beter in staat hun doelen te bereiken.

Pim Weijtens

Bewegingswetenschapper

In 2023 ben ik aangesloten bij MCZ als bewegingswetenschapper. Ik neem fitheidstesten af bij voetbalclubs en krachtmetingen aan revalidanten in het Omnium. Naast de metingen werk ik ook samen met Peter Eppinga om de wetenschap bij MCZ uit te breiden. Dit met het oog op prestatieverbetering en het optimaliseren van revalidatie. Het motiveert me enorm om samen te kunnen werken met de verschillende disciplines binnen de sport en revalidatie.

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”