Ons team


Hallo, wij zijn MCZ

Wij hebben maar één doel: jouw fitheid.

Wat wil jij?
✓ Herstellen van lichamelijke of chronische klachten?
Werken aan je fitheid of je leefstijl veranderen?
Beter presteren of een optimale sportprestatie leveren?
Iets anders?

Jouw vraag is onze uitdaging. MCZ is er voor alle leeftijden en we hebben voor elke beweegvraag de beste oplossing. Maak kennis met onze beweegspecialisten. Ze helpen je graag!

Hallo, wij zijn MCZ!

Wij hebben maar één doel: jou helpen met je fitheid. Wat wil jij?

✓ Herstellen van lichamelijke of chronische klachten?
✓ Werken aan je fitheid of je leefstijl veranderen?
✓ Beter presteren of een optimale sportprestatie leveren?
✓ Iets anders?

Jouw vraag is onze uitdaging. MCZ is er voor alle leeftijden en voor elke beweegvraag komen we met de beste oplossing. Maak hieronder kennis met onze beweegspecialisten. Ze helpen je graag!

Bas Smid

Fysiotherapeut (BIG 19927306204), clubfysiotherapeut FC Emmen

Na mijn stage bij MCZ kreeg ik in 2019 een contract. Ik werk nu fulltime bij de eerste selectie van FC Emmen. Wat ik het leukste vind aan mijn werk is het samenwerken met professionele voetballers. Ze hard werken aan hun fitheid en bij blessures hebben ze de drive om zo snel mogelijk terug te keren op het veld. Mijn werk is afwisselend en uitdagend en dat vind ik belangrijk.

Caspar Abadom

Fysiotherapeut (BIG 09932196104) clubfysiotherapeut g.s.v. Be Quick 1887

Tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik het opleidingsprogramma Lange Leerlijn Sport van MCZ gevolgd. Naast student was ik ook sportverzorger bij o.a. de jeugd van FC Groningen en de 1ste teams van Groen Geel en Oranje Nassau. Zo leerde ik de kneepjes van het vak. Sinds 2022 werk ik bij MCZ. Je kunt mij vinden aan de Sportlaan, Het Omnium, maar voornamelijk op de Esserberg bij Be Quick. Mijn werk is zo leuk, omdat zowel sociaal als vakinhoudelijk geen cliënt hetzelfde is. Samen aan de slag om doelen te behalen, dat is mooi en zeer afwisselend werk en geeft mij veel energie en plezier.

Chris Volkers

Sporfysiotherapeut (BIG 09035374804), gespecialiseerd in shockwave en echografie en clubfysiotherapeut HFC’15

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij MCZ, waarvan 28 jaar als mede-eigenaar. Ik werk als sportfysiotherapeut op de locaties Rokade en het Omnium. Ons werk is zo leuk omdat we mensen vaak blij maken, omdat we hun klachten oplossen. Maar er is nog een andere reden. Je komt in contact met heel veel verschillende mensen van alle leeftijden en verschillende interesses. Als therapeut vind ik het belangrijk duidelijkheid te verschaffen over de aard en de duur van een blessure en daarnaast is samenwerking met collega-therapeuten van belang.

Daan Peeters

Sportfysiotherapeut (BIG 89920574004), gespecialiseerd in veldrevalidatie, hardloopanalyses en fietspositiemetingen

Sinds 2016 werk ik bij MCZ. Je kunt mij vinden in het Omnium. Verder sta ik elke dinsdag- en vrijdagochtend op het veld. Veldrevalidatie helpt sporters in de laatste fase van hun (knie)revalidatie, om verantwoord terug te keren naar hun sport. Sporters fit maken en gestelde doelen behalen geven mij voldoening. De preventieve loopanalyses en fietspositiemetingen zijn een extra dimensie voor mijn vak. Met de uitkomsten help ik mensen beter presteren of meer plezier beleven aan hun sport.

Demi Mulder

Fysiotherapeut (BIG 49931665704)

Sinds september 2022 ben ik te vinden op de locaties in Groningen en Haren van MCZ. Het verbeteren van de levenskwaliteit, door samen met de cliënt een plan te maken en doelen te stellen en te behalen, geeft mij als fysiotherapeut veel voldoening. Het leuke bij MCZ is dat je zo enorm veel verschillende mensen ontmoet, die allemaal anders omgaan met hun beweegklachten. Ik moet voortdurend schakelen en dat vind ik superleuk!

Jesse Renken

Sporfysiotherapeut (BIG 59921770804), clubfysiotherapeut FC Groningen 1ste selectie.

Ik werk sinds 2016 bij MCZ en ben gedetacheerd bij FC Groningen. Daar ben ik betrokken bij de dagelijkse medische en fysiotherapeutische begeleiding van de 1ste selectie. Het Topsportzorgcentrum is een bijzondere werkplek, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om optimaal te presteren. Mijn werk is leuk en enorm gevarieerd: fysiotherapie, preventie, krachttraining, veldrevalidatie en wedstrijdbegeleiding. In 2023 ga ik afstuderen als sportfysiotherapeut.

Johan Nieuwenhuis

Sportfysiotherapeut (BIG 79913013204) en gespecialiseerd in Echografie, Redcord Neurac en Dry Needling

Ik ben in 2010 begonnen bij MCZ en heb weleens een uitstapje gemaakt naar een andere praktijk, maar ben ook weer teruggekomen. 10 jaar lang was ik werkzaam bij FC Groningen. Nu werk ik in Het Omnium en de Sportlaan. Mijn specialismen:  de schouder en de knie. Verder ben ik gekwalificeerd in het maken van echo’s en heb ik een Redcord-certificering. Het leukste van mijn vak: het snel verlichten van klachten en het positieve effect ervan te zien.

Jorim de Lange

Fysiotherapeut (BIG 19921770604) en locatieleider MCZ| Het Omnium

Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij MCZ. In Het Omnium, waar ik ook locatieleider ben, houd ik mij voornamelijk bezig met orthopedische revalidatie en (sport)blessures van het onderste deel van het lichaam. Denk aan de revalidatie van de voorste kruisband (knie) of een enkel of heup. Mensen moeten met plezier bewegen tijdens de revalidatie en daarom is het belangrijk om goed contact met hen en mijn collega's te hebben. Humor doet wonderen!

Julia Mulder

Fysiotherapeut (BIG 19931527704)

Tijdens mijn studie liep ik stage en volgde ik de Lange Leerlijn Sport (ontwikkeltraject voor studenten) bij MCZ. Als sportverzorger deed ik zo ervaring op bij verschillende voetbalclubs. Het beviel goed van 2 kanten en na mijn afstuderen kon ik in de zomer van 2022 aan het werk bij MCZ . Het is een enthousiast team met veel expertise en mogelijkheden. Ik werk in Groningen (Sportlaan) en Haren. Door mensen een goed beeld te schetsen over hun klacht, begrijpen ze wat er aan de hand is en dat motiveert om er adequaat mee om te gaan.

Koen Rikken

Fysiotherapeut (BIG 39926086404)

Sinds 2022 werk ik parttime bij MCZ en combineer ik dat met mijn masterstudie Sport Science aan de RUG. Hiervoor heb ik in een praktijk in de buurt van Nijmegen gewerkt, waar ik mij gespecialiseerd heb in medische fitness, begeleiden van hardloopgroepen en personal training. Op de dinsdagavond werk ik in Het Omnium en op zaterdagochtend kun je me vinden in De Rokade. Mijn voldoening als fysiotherapeut haal ik uit het behandelen van cliënten met duurzaam herstel als resultaat.

Marc Vegter

Fysiotherapeut (BIG 79931581504) clubfysiotherapeut bij FC Groningen, c.v.v. Oranje Nassau en g.v. Groen Geel

Sinds augustus 2022 ben ik aan het werk bij het mooie MCZ. Ik werk onder andere voor FC Groningen en een tweetal amateurvoetbalclubs, maar je kunt me ook vinden op de locaties De Rokade en het Omnium. Ik behandel vooral enkel- en knieblessures. Het geeft mij veel voldoening mensen van hun klachten af te helpen, zodat ze weer aan hun sportieve doelen kunnen werken.

Peter Eppinga

Sportfysiotherapeut (BIG 19061452904), bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog en gespecialiseerd in Echografie en Redcord Neurac. Performance Manager FC Emmen en eigenaar

Mijn interesse ligt op het raakvlak van performance en sportfysiotherapie-sportrevalidatie. Vanuit (para-)medisch oogpunt kijk ik naar hoe we verbeterslagen kunnen maken t.a.v. van prestaties, blessurepreventie en het optimaliseren van revalidatietrajecten. Testen en meten van de voortgang is daarbij in mijn ogen essentieel. Op die manier zijn fysiotherapeuten en sporters nog beter in staat hun doelen te bereiken.

Ralph Oosterhoff

Fysiotherapeut (BIG 59924861904) gespecialiseerd in echografie, Clubfysiotherapeut HSVB en locatieleider MCZ | Gezondheidsplein Haren

In 2018 ben ik bij MCZ komen werken en ben 3 dagen aanwezig in onze in locatie Haren en 2 dagen in Groningen (locatie Rokade). Daarnaast heb ik elke maandagavond een sportspreekuur bij basketbalvereniging HSVB. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met cliënten en samen werken aan herstel. Naast resultaatgericht werken, vind ik een goede werksfeer en contact met collega’s erg belangrijk. Hiervoor ben ik bij MCZ gelukkig op de juiste plek!

Ruben Westenberg

Fysiotherapeut (BIG 59928747404), fysiotherapeut bij FC Groningen en clubfysiotherapeut bij c.v.v. Oranje Nassau

Sinds 2021 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij MCZ. Ik werk zowel in de locatie Rokade als bij FC Groningen en bij de amateurclub c.v.v. Oranje Nassau. Ik vind het belangrijk om niet alleen de blessure of klacht te verhelpen, maar ook kennis over te brengen over de ontstaanswijze en preventie. Zo hoop ik samen met de cliënt tot de best passende en duurzame behandeling te komen. Als fysiotherapeut werken in een setting waar voetbal en topsport samenkomen, dat is mijn grote passie.

Sanne Ninteman

Fysiotherapeut (BIG 09929576704), Topsport Talentschool en clubfysiotherapeut Samen Lycurgus en werkzaam

Als fysiotherapeut bij MCZ heb ik een heel leuke en gevarieerde baan, want ik werk voornamelijk met sporters. Je kunt mij tegenkomen in het Omnium, maar ook op de Topsport Talentschool van het Werkman College en tijdens de wedstrijden van de lange mannen van Samen Lycurgus.

Tim van Hoorn

Fysiotherapeut (BIG 89914952304), Clubfysiotherapeut FC Groningen (jeugd) en fysiek trainer bij Donar

Sinds augustus 2020 werk ik bij MCZ. Dat doe ik als fysiotherapeut bij FC Groningen en Het Omnium en als kracht- en conditietrainer bij Donar. Hiervoor heb ik als fysiotherapeut in een ziekenhuis en in de gevangenis gewerkt, maar ook in het buitenland (Qatar). Met topsporters werken geeft mij veel energie en een goed gevoel, want je kunt sporters iets extra’s geven dat bijdraagt aan hun succes.

Fleur Benneker

Fysiotherapeut (BIG 49929280004)

Anja Regner

Fysiotherapeut (BIG 19932270604)

 

Simone Parmentier

Bekkenfysiotherapeut (BIG 39914504904) en gecertificeerd voor NIMOC StuitCheck

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij MCZ en ik kom je voornamelijk tegen op de locatie Rokade en soms in het Gezondheidsplein Haren. Mijn vak is superleuk, omdat het erg divers is. Ik maak me vooral hard om de lichamelijke zorg rondom zwangerschap en na de bevalling te verbeteren. Het leukste aan mijn beroep vind ik wanneer iemand bij een volgende zwangerschap weer langskomt! En natuurlijk die kleine babysnoetjes die meekomen naar de behandeling.

Conny Snippert

Fysiotherapeut (BIG 99910762604) gespecialiseerd in neurorevalidatie en artrose en aangesloten bij het ReumanetNoord.

Sinds 2008 ben ik algemeen fysiotherapeute, maar in de loop der jaren heb mij gespecialiseerd in de neurorevalidatie en artrose. Vanaf 2021 werk ik bij MCZ, locatie Rokade en bij onze overburen in s’Heerenloo, een wooncentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Ik vind het belangrijk om samen te puzzelen hoe we per persoon het optimale resultaat kunnen behalen, zodat je ondanks eventuele beperkingen toch zo goed mogelijk kunt functioneren.

Gennaro Esposito

Fysiotherapeut (BIG 99931643604)

Ik ben fysiotherapeut en behandel voornamelijk mensen met ouderdomsklachten of chronische aandoeningen. Dat vind ik het leukste omdat mensen over vaak langer onder behandeling zijn en je daardoor mensen beter leert kennen. Bovendien vind ik het boeiend en interessant om mensen met chronische aandoeningen te stimuleren om zo goed mogelijk met hun aandoening om te gaan. Ik ben sinds juli 2022 werkzaam bij MCZ (locatie Rokade). Hiervoor heb ik een jaar stages gelopen, eerst een half jaar op Ameland bij een psychosomatisch fysiotherapeut en daarna in Hurdegaryp (Friesland).

Jacoba Veenstra

Fysiotherapeut
BIG 29931911304

Jaron Brinkhuizen

Geriatriefysiotherapeut (BIG 89918678904) en sectiehoofd Geriatrie en Chronische zorg. Aangesloten bij: ParkinsonNet, bestuurslid  GeriatrienetwerkFysiotherapie Netwerk Groningen en oprichter Multidisciplinair CVA netwerk Groningen.

In 2014 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut en in 2017 heb ik mijn master geriatriefysiotherapie behaald. Vanaf 2019 werk ik bij MCZ en kun je mij vinden op de locaties Rokade in Groningen en Het Gezondheidsplein Haren of ben ik onderweg om mensen thuis te behandelen.

Jikke van der Ploeg

Fysiotherapeut (BIG 69034717104) en gespecialiseerd in Claudicatio, Diabetes, Hart- en vaatziekten, Herstel Long COVID en Leefstijlinterventies.

In 1984 studeerde ik af als fysiotherapeut in Utrecht, hier heb ik 6 jaar gewerkt in een kleine eerstelijns praktijk. In 1990 verhuisde ik naar Groningen en vanaf die tijd werk ik bij MCZ als algemeen fysiotherapeut. Ik werk voornamelijk in het Gezondheidsplein Haren (maandag, woensdagmiddag en donderdag) en woensdagochtend ben ik aan de Sportlaan te vinden.

Om goed te weten wat cliënten willen, maken we samen een behandelplan, dat werkt het beste voor de motivatie. Het leukst aan mijn werk vind ik dat het een heel afwisselend en uitdagend beroep is. Dat komt mede door de diversiteit in cliënten en hun aandoeningen.

Karin Ehrhardt

Oncologie- en oedeemfysiotherapeut (BIG 19067066704) en daarnaast gespecialiseerd in COPD en ademhalingsproblemen.

Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij MCZ, daarvoor werkte ik 11 jaar in Friesland. Bij mij komen vooral mensen met oedeemklachten of als ze klachten ervaren tijdens of na een kankerbehandeling. Andere specialisaties van mij zijn COPD, ademhalingsproblemen en chronische aandoeningen.
Ik ben maandag en donderdag aanwezig op de locatie de Rokade en dinsdag en vrijdagmorgen op onze locatie in het Gezondheidsplein Haren. Mijn doel is mensen te helpen zoveel mogelijk zelf te herstellen, maar hen ook te leren zo goed mogelijk om te gaan met eventueel blijvende beperkingen.

Lieke Groenbroek

Fysiotherapeut (BIG 09926106504), clubfysiotherapeut v.v.Gorecht

Vanaf de zomer 2021 werk ik bij MCZ Het gezondheidsplein Haren, daarvoor werkte ik 1,5 jaar in Hoogezand. Wat ik vooral heel erg leuk vind aan mijn werk is dat ik mensen écht kan helpen met hun klachten, zodat ze weer fitter de deur uit te gaan dan dat ze binnenkwamen. Belangrijk daarbij is de persoonlijke benadering van de behandeling, want ieder mens is anders. Daarnaast ben ik elke woensdagmiddag als clubfysiotherapeut op de velden van v.v. Gorecht te vinden.

Tamara Brouwer

Fysiotherapeut (BIG 59922037604) en gespecialiseerd in Neurorevalidatie en Oedeemfysiotherapie

Vanaf 2018 werk ik bij MCZ en kun je me vinden in onze locatie Rokade aan de Sportlaan in Groningen. Daar help ik voornamelijk mensen met chronische en neurologische aandoeningen, want met chronische fysiotherapie heb ik de meeste affiniteit. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Neurorevalidatie en rond ik binnenkort mijn opleiding Oedeemfysiotherapie af. Het leukste van mijn werk is om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Met ze mee te denken, wat haalbaar is en samen tot de conclusie komen dat het na veel inspanning gelukt is. Dat is écht het mooiste wat er is!

Karianne Roorda

Fysiotherapeut (BIG 19930829304)

In 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na een half jaar in Drachten gewerkt te hebben, ben ik in september bij MCZ begonnen. Ik werk op de locaties de Rokade in Groningen en het Gezondheidsplein Haren, maar ik kom ook bij mensen aan huis.
Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Iedereen is anders en elke behandeling dus ook. Ik vindt het belangrijk om samen met clienten aan specifieke doelen te werken, zodat zij zelf de regie over hun herstel hebben.

Edwin Keijzer

Manueel therapeut (BIG 59050279904), Sportfysiotherapeut, Clubfysiotherapeut Donar, McKenzie, Echografie en eigenaar

Marleen van der Wal-Hadash

Manueel therapeut (BIG 29059998004) met specialisme kaak-en hoofdfysiotherapie

Sinds 2003 ben werkzaam als fysiotherapeut en ben mij blijven specialiseren. In 2009 als manueel therapeut op dit moment volg ik een masteropleiding Orofaciale therapie dat zich richt op klachten rondom het hoofd- en halsgebied. Het leuke van mijn werk is dat ik intensief samenwerk met tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen, neurologen, KNO artsen, logopedisten en psychologen met als doel alles in het werk te stellen pijnklachten te verminderen en functies te herstellen. Dat geeft mij voldoening.

Menno Bouter

Manueel therapeut (BIG 39917924904)

Nadat ik in 2012 afstudeerde als fysiotherapeut merkte ik dat ik nog niet was uitgeleerd. In 2018 ronde ik mij studie manuele therapie af en vanaf 2019 werk ik met veel plezier bij MCZ in het Gezondheidsplein Haren. Als manueel therapeut zie ik veel wervelkolom gerelateerde klachten, maar het werken in een 1e lijn praktijk maakt het vooral leuk vanwege de verscheidenheid van klachten. Denk aan groepslessen met ouderen, sportblessures of ‘normale’ nek- en rugpijn. Geen mens is gelijk en dat maakt mijn vak zo leuk.

Nitzan Hadash

Manueel therapeut (BIG 69062339104), Schouder- en elleboogspecialist, bestuurslid van SchouderNet Noord en Het Omnium, Elleboogkliniek en eigenaar

Als patiënt en student kende ik MCZ al, maar ik ben er in 2007 gaan werken als fysio/manueel therapeut en werd in 2014 maatschapslid. Ik werk 3 dagen per week in het Omnium en 2 dagen aan de Rokade. Mijn specialisme is het revalideren van cliënten met schouder- en elleboog problematiek. Het uitdagende van mijn vak is nauw samen werk met collega fysiotherapeuten, sportartsen en orthopeden uit het Martini Ziekenhuis. Deze interactie met andere zorgprofessionals zorgt ervoor dat ik me persoonlijk kan blijven ontwikkelen en bijscholen, zodat ik cliënten steeds beter kan helpen.

Wouter van den Berg

Manueel therapeut (BIG 59063470804), sportfysiotherapeut, clubfysiotherapeut FC Groningen en gespecialiseerd in Redcord Neurac, en eigenaar

Wouter Stel

Manueel therapeut (BIG 69910129004) en McKenzie

Sinds 2016 werk ik als fysiotherapeut/manueel therapeut bij MCZ. Mijn specialiteit binnen de manuele therapie is behandelen middels de McKenzie methode.
Momenteel werk ik op twee locaties: maandag en woensdag in het Gezondheidsplein Haren en dinsdag en donderdag in Groningen (Rokade). Het leuke aan mijn werk is de omgang met mensen en een manier te vinden om iemand weer klachtenvrij te krijgen. Soms is dit wat puzzelen maar door breder te kijken naar klachten, behalen we vaak goede resultaten. Met ruim 50 therapeuten en de vele specialisaties kunnen we vaak veel voor iemand betekenen. Dat is wat mij betreft de kracht van MCZ.

Bas Riksen

Beweegcoach

Sinds april 2022 werk ik als beweegcoach aan de Rokade in Groningen en het Gezondheidsplein Haren. Na het succesvol afronden van de opleiding Sport en Bewegen ben ik Fysiotherapie gaan studeren en zit ik  in het 3de jaar. Mijn werk is zo leuk, vanwege het contact met mensen en ze dat ik ze kan begeleiden naar een fittere en gezondere leefstijl. Plezier in het sporten is belangrijk en af en toe een praatje en belangstelling tonen, draagt daar aan bij!

Berber Nijhuis

Beweegcoach

Sinds eind 2021 ben ik werkzaam bij MCZ als beweegcoach, dit doe ik als bijbaantje. Ik zit namelijk op dit moment in het derde jaar van fysiotherapie, en heb hiervoor de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Ik vind het leuk om mensen met plezier te laten bewegen en hun zo een handje te kunnen helpen bij een gezondere leefstijl. Bij MCZ werk ik voornamelijk in Haren, geef ik mama- en zwangerfit en sinds kort ook de het 2 jarig traject voor De Beweegkuur groepen (Gecombineerde Leefstijl Interventie).

Ellen van der Meer

Beweegcoach en sportmasseur

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij MCZ als beweegcoach en sportmasseur. Daarnaast loop ik mijn eindstage bij MCZ voor de opleiding fysiotherapie. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie Rokade en het Omnium waar ik de MamaFit en ZwangerFit lessen geef. Het werken met verschillende mensen en doelgroepen geeft mij enorm veel voldoening. Door samen op zoek te gaan naar wat er nodig is voor een gezondere leefstijl en hoe dat dan ook écht te bereiken.

Jan Arend Vredeveld

Sport Performance Manager

Al jarenlang verbonden aan MCZ, maar in 2019 fulltime werkzaam als fysiek trainer en teamleider “Leefstijl en Sport”. Bij fysieke training werk je aan het verbeteren van conditie, kracht, snelheid, mobiliteit en trainingsplanning. Alles om je doelen te behalen. Als team zetten wij de sportieve leefstijl op de "kaart”. Van fit worden tot prestatiesport (inter- en nationaal), we helpen je graag beter worden. Eerder was ik fysiek trainer in o.a. de atletiek, bobsleeën, basketball, voetbal en volleybal.

Linda van As

Beweegcoach

Vanaf 2019 begeleid ik fitnessleden en ik ondersteun mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Dat doen ik samen met diëtisten en leefstijlcoaches onder de naam De Beweegkuur. Ook geef ik krachttraining aan topsporters. Ik heb een afwisselende baan, want door de verscheidenheid aan sporters, blijf ik scherp en daar haal ik voldoening uit. Door samen met sporters de juiste route uit te stippelen, is er contact en betrokkenheid.

Paulina Gamero

Beweegcoach

Ik kom uit El Salvador maar woonde ook ik in Luxemburg. Ik spreek daarom ook Spaans, Engels en wat Frans. In 2016 ging ik studeren in Groningen en sindsdien ben ik verliefd op deze stad. Ik ben beweegcoach en personal trainer vanwege mijn passie voor fitness en gezond leven. Vanaf  2023 werk ik bij MCZ. Ik wil inspireren en motiveren tot een gezondere leefstijl. Mijn training zijn voor jong en oud en afgestemd op ieders persoonlijke doelen.

Pedro Regueiro González

Beweegcoach en fysiek trainer

In september 2022 kwam ik als beweegcoach en fysiek trainer bij MCZ . Ik geef o.a. fysieke training bij Donar O20/O22, RTC handbal en RTC volleybal. Het leuke aan mijn werk is het begeleiden van mensen bij het behalen van hun sportieve doelen. Respect, samenwerking en communicatie is belangrijk. Hiervoor was ik actief als fysiek trainer en data analist bij andere topsport organisaties en ben ik nu ook fysiek trainer bij SC Cambuur O16/O18.

Tim van Hoorn

Fysiotherapeut (BIG 89914952304), Clubfysiotherapeut FC Groningen (jeugd) en fysiek trainer bij Donar

Vanaf augustus 2020 werk ik als fysiotherapeut bij FC Groningen en Het Omnium en als kracht- en conditietrainer bij Donar. Hiervoor heb ik als fysiotherapeut in een ziekenhuis en in een gevangenis gewerkt, maar ook in het buitenland (Qatar). Met topsporters werken geeft mij veel energie en een goed gevoel, want je geeft sporters iets extra’s dat bijdraagt aan hun succes.

Timo van Sambeeck

Beweegcoach

Vanaf de zomer 2022 ben ik beweegcoach bij MCZ en je kunt mij vinden aan de Sportlaan. Ik begeleid sporters bij hun herstel en of behalen van hun trainingsdoelen. Ik heb 6 jaar ervaring in dit vak. Ik werk parttime en studeer  Fysiotherapie (3de studiejaar). Eerder behaalde ik mijn bachelor Sportkunde. Mensen positief beïnvloeden t.b.v. een gezondere leefstijl, dat is mijn passie. Het geeft mij energie als ze fysiek en mentaal vooruitgang boeken.

Anja Regner

Beweegcoach

Kars Schouten

Beweegcoach

Edwin Schaafsma

Masseur en gespecialiseerd in Medical taping en ook werkzaam bij FC Groningen

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij MCZ. Je kunt mij vinden op de locatie Rokade in Groningen en de locatie Gezondheidscentrum in Haren. Naast de werkzaamheden bij MCZ werk ik als zelfstandige in Meppel en Lemmer als sport/medisch masseur. Je kunt bij mij terecht als (top) sporter maar ook met klachtgerichte verwijzing. Door de multidisciplinaire samenwerking binnen de praktijk werken we samen aan herstel.

Ellen van der Meer

Beweegcoach en sportmasseur

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij MCZ als beweegcoach en sportmasseur. Daarnaast loop ik mijn eindstage bij MCZ voor de opleiding fysiotherapie. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie Rokade en het Omnium waar ik de MamaFit en ZwangerFit lessen geef. Het werken met verschillende mensen en doelgroepen geeft mij enorm veel voldoening. Door samen op zoek te gaan naar wat er nodig is voor een gezondere leefstijl en hoe dat dan ook écht te bereiken.

Annemarie Wolzak

Marketing & Sales

Vanaf 2017 werk ik bij MCZ, maar de oefenzalen ken ik al veel en veel langer… Ook ik scheurde mijn voorste kruisband. En hoe belangrijk is het dan, dat je als sporter een goed begeleidingsteam achter je hebt staan om verantwoord terug te keren op het handbalveld? Maar er is meer dan sport. Blijven bewegen en een gezonde leefstijl, daar heb je tot en met je oude dag profijt van! Daarom spreekt onze missie: “Iedereen in beweging voor een gezonder Groningen” mij zo aan. Maar samen bereik je meer! Eens sparren over gezonde Groningers of fitte werknemers? annemarie.wolzak@mcz.nl

Eitze Huisman

Operationeel Directeur

Sinds 15 januari 2022 ben ik werkzaam als directeur van MCZ en verantwoordelijk voor de gehele operatie van ons bedrijf. Na 35 jaar corporate ICT werd het tijd om mijn kennis & expertise over te brengen naar een nieuwe uitdaging. Mijn doel is om met MCZ de komende jaren een koers uit te zetten op het gebied van duurzame groei en daarmee in Noord Nederland HET expertisecentrum te worden op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Hierbij zijn een veilige, prettige en comfortabele (werk)omgeving voor cliënt, klant en medewerkers kernwaarden waar wij als MCZ voor staan.

Michiel Gerritsen

Manager Informatie & Kwaliteit

Sinds 2010 werk ik met veel plezier bij MCZ. Dat doe ik o.a. als manager Kwaliteit & Informatie, maar ik heb meer petten op en dat maakt mijn werk zo divers en interessant. Als locatieleider Rokade ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze locatie. Als stage coördinator bied ik onze collega’s van de toekomst de mogelijkheid om van hun stageperiode een zo leerzame, inspirerende en fijn mogelijke tijd te maken. Vanuit sport ben ik in het management gerold. Wat ik het leukste vind? Bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van MCZ met kwaliteit als belangrijke kernwaarde.

Suzan Schulten

HR

Nadat ik in januari 2023 afgestudeerd ben (HRM met specialisatie in Leren & Ontwikkelen), werk ik per 1 februari als HR-adviseur bij MCZ. Ik werk op alle drie locaties en dat zorgt voor veel afwisseling. Naast operationele HR taken doe ik de werving & selectie en de coaching & ondersteuning van de locatieleiders. Ontwikkeling van medewerkers is belangrijk voor zowel de medewerkers als de organisatie. Daarom bouwen we ons bestaande talentenprogramma uit tot de MCZ Academie. De afwisseling en uitdaging in combinatie met het contact met medewerkers maakt mijn werk ontzettend leuk. En dat is belangrijk, want dat geeft mij energie.

Paulina Gamero

Social Media

Oorspronkelijk kom ik uit El Salvador, eerder heb ik in Luxemburg gewoond. Hierdoor spreek ik Spaans, Engels en wat Frans. In 2016 ben ik voor mijn studie naar Groningen gekomen en sindsdien ben ik verliefd geworden op deze stad en heb ik een gecombineerde baan bij MCZ. Ik ben naast Social media manager en content creator ook fitnessinstructeur/personal trainer. Op deze manier kan ik dus op 2 manieren een gezonde levensstijl promoten.

 

Gertrudy Cruiming

Teamleider Klantcontact & Administratie

In 2005 ben ik bij MCZ gaan werken. Je kunt me zowel in De Rokade in Groningen als het Gezondheidsplein in Haren tegenkomen. Het team Klantcontact & Administratie is in de afgelopen jaren gegroeid van 2 naar 6 collega’s waarvan ik inmiddels teamleider mag zijn. Voor de meeste mensen is ons team de eerste kennismaking met MCZ. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen zich welkom voelt binnen ons centrum en het is fijn daaraan een bijdrage te leveren. De combinatie tussen het contact met mensen en de administratieve werkzaamheden is mij op het lijf geschreven en maakt dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer.

Henriette Schripsema

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds 2005 werk ik met veel plezier in het team van Klantcontact bij MCZ. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locatie Haren in het mooie, nieuwe Gezondheidsplein. Het persoonlijke contact met clienten en de interactie aan de telefoon is wat ik het leukste vind aan mijn werk. Geen situatie is hetzelfde en als je je bij ons meldt met een specifieke vraag of bijvoorbeeld worstelt met een verzekeringskwestie, dan doen we onze uiterste best om een passende oplossing of antwoord te vinden. Daarmee staat alles in het teken voor jouw fitheid!

Marjan Helmus

Medewerker Klantcontact & Administratie

Vanaf 2020 werk ik als medewerker Klantcontact & administratie bij MCZ. Ik ben het meeste te vinden in onze locatie Rokade in en zo nu en dan in onze locatie in Haren. Het allerleukste aan mijn werk vind ik het persoonlijk contact met zoveel verschillende mensen. Ik vind het dan ook belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat ze welkom zijn bij ons. Soms kan een vriendelijk woord of een kort gesprek zoveel verschil maken.

Sona Barij

Medewerker Klantcontact & Administratie

Vanaf eind 2021 ben ik werkzaam als secretaresse bij MCZ. Ik ben vooral te vinden in de Rokade en soms in Haren. Het persoonlijke contact en prettige gesprekken met cliënten maken mijn werk zo leuk. De sfeer bij MCZ ervaar ik als relaxed, verwelkomend en gezellig. Dit probeer ik dan ook weer zo veel mogelijk mee te geven aan de mensen die bij ons komen.

Zoë Arends

Medewerker Klantcontact & Administratie

Vanaf 2022 werk ik bij de ontvangstbalie van de Rokade en Het Gezondheidsplein Haren. Mensen willen snel geholpen worden om van hun klachten af te komen. Het is dan ook mijn uitdaging om snel en zorgvuldig een afspraak in te plannen voor klanten. Maar omdat MCZ een grote organisatie is en veel meer te bieden heeft dan alleen fysiotherapie, is goed kunnen organiseren ook belangrijk in. dit werk. Bovendien heb ik veel interactie met mensen en dat maakt deze baan super leuk en afwisselend.

Jordi de Groot

Medewerker Klantcontact & Administratie

Sinds April 2023 werk bij MCZ. Ik werk 1 dag in de week in Haren en de rest van de dagen op de Rokade in Groningen. Hiervoor heb ik gewerkt in de reisbranche en het ziekenhuis. Het contact met mensen en de verschillende werkzaamheden die ik verricht maken mijn werk erg leuk. Als mensen de praktijk met een goed gevoel verlaten, is mijn werkdag geslaagd!

Peter Eppinga

Sportfysiotherapeut (BIG 19061452904), bewegingswetenschapper, inspanningsfysioloog en gespecialiseerd in Echografie en Redcord Neurac. Performance Manager FC Emmen en eigenaar

Mijn interesse ligt op het raakvlak van performance en sportfysiotherapie-sportrevalidatie. Vanuit (para-)medisch oogpunt kijk ik naar hoe we verbeterslagen kunnen maken t.a.v. van prestaties, blessure preventie en het optimaliseren van revalidatie trajecten. Testen en meten van de voortgang is daarbij in mijn ogen essentieel. Op die manier zijn fysiotherapeuten en sporters nog beter in staat hun doelen te bereiken.

Rob Koeken

Bewegingswetenschapper

Vanaf 2017 ben ik, eerst als student en nu als afgestudeerd Bewegingsschapper, werkzaam bij MCZ. Mijn domein is het Sportanalyselab in Het Omnium, maar ik ben ook vaak te vinden op de voetbalvelden in Stad en Ommeland om testen af te nemen bij clubs. Mijn interessegebieden zijn blessurepreventie, Return-To-Sport en de implementatie van up-to-date wetenschappelijke kennis voor ons testcentrum. De uitkomsten (data) van testen, geven richting aan de voortgang van revalidatietrajecten of de fysieke gesteldheid van spelers. Dat geeft fysiotherapeuten en trainers inzicht in voortgang of progressie van clienten of spelers, zodat tijdig bijgestuurd kan worden.

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”