Specialisaties


Algemene fysiotherapie

Met fysiotherapie los je vervelende beweegklachten op. Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van lichamelijke klachten. Fysiotherapie is hierbij zeer effectief. Lees hier meer over algemene fysiotherapie.

Lees verder

Bekkenfysiotherapie

Dat vrouwen problemen kunnen hebben met hun bekkenbodem, is over het algemeen wel bekend. Maar dat dat ook voor mannen geldt, weet lang niet iedereen.

Lees verder

Chronische fysiotherapie

Een specialisatie van MCZ is chronische fysiotherapie. Hierbij blijf je structureel oefenen en bewegen om klachten te verminderen en zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees verder

Kaakfysiotherapie

Bij kaakfysiotherapie richt de kaak- of hoofdfysiotherapeut zich speciaal op problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd of halsgebied.

Lees verder

Manuele therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die voortkomen uit de wervelkolom en gewrichten van het lichaam.

Lees verder

Neurologische fysiotherapie

Neurologische fysiotherapie is gericht op het behandelen neurologische ziekten. Neurologische aandoeningen hebben uiteenlopende klachten als gevolg. Lees hier waarbij neurologische fysiotherapie kan helpen.

Lees verder

Oncologiefysiotherapie

Oncologiefysiotherapie is gericht op het behandelen van bewegingsproblemen die ontstaan door kanker of door de medische behandeling van de kanker.

Lees verder

Ouderdomszorg

Ouderenzorg is gericht op een zo fijn en fit mogelijke oudere dag. Want hoewel iedereen lang wil leven, wil niemand oud worden. Fysiotherapie kan helpen om vitaler ouder te worden.

Lees verder

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is gericht op het behandelen van sportblessures. Bijvoorbeeld wanneer je tijdens het hardlopen je enkel beschadigd hebt, of een knieblessure hebt opgelopen tijdens voetbal. Lees hier waar sportfysiotherapie je nog meer bij kan ondersteunen.

Lees verder

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”