Sportbegeleiding

Sportbegeleiding

Wil jij (weer) fit worden of heb jij een ultieme droom om bijvoorbeeld een marathon te lopen? Met de juiste begeleiding gaat je dat lukken! Wat jouw sportdoel ook is: het is fijn om een stok achter de deur te hebben. En natuurlijk de expertise van een specialist die kan helpen jouw doelen te bereiken. Bij MCZ helpen we je graag.

personal trainer groningen

Personal training

Als jij de motivatie hebt om je fitheid of je sportprestaties te verbeteren, dan heb je 60% kans dat je dat gaat lukken! Maar wil je 100% slagen om je doelen te bereiken, dan is de juiste begeleiding van toegevoegde waarde, want alleen motivatie is niet voldoende. Maar wat is de juiste begeleiding?

Verantwoord trainen

Jij weet wat je wil, maar hoe ga je dat bereiken? Oftewel: wat kun je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Als de volgende situaties op jou van toepassing zijn, dan is sportbegeleiding een goed idee:

 • Je hebt trainingsdiscipline, maar minder kennis van trainingsmethodes
 • Je wil fitter worden, maar hebt geen coach of trainer met verstand van zaken
 • Je bent snel geblesseerd en wil een fysieke of technische verbeterslag maken
 • Je bent een aanstormend talent, maar mist nog net fysieke kracht die in jouw tak van sport nodig is
 • Je bent bevallen en wil weer fit worden, maar zoekt een personal trainer
 • Je wil een gezonder gewicht en bent op zoek naar de juiste begeleiding

Alles staat of valt met een persoonlijke aanpak! Als jij de stip op de horizon aangeeft, gaan we samen de route van mogelijkheden verkennen. Op naar de volgende stap! Of je nu jong en oud bent, een betere teamprestatie wil neerzetten of met een klein groepje vrienden wilt trainen, bij MCZ is alles mogelijk voor jouw fitheid!

Fit, fitter of topfit met MCZ

Hoe fit wil jij worden? Met jouw energie en inzet en onze kennis en ervaring bouwen we samen aan jouw fitheid! De opbouw van de trainingen is afhankelijk van wat jij nodig hebt en bestaat uit één of meerdere onderdelen, zoals:

 • Looptraining (techniek)
 • Conditietraining
 • Krachttraining
 • Coretraining
 • Stabiliteitstraining

Neem contact op met de personal trainer in Groningen

Fit, fitter of topfit? Kom zo snel mogelijk in actie; dan gaan we samen de uitdaging aan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken? Wij helpen je graag! Neem nu contact op.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”