Sterker met fitness in Groningen

Als je ouder wordt, kun je sneller last krijgen van allerlei lichamelijke klachten. Dat is volkomen normaal, want je spieren slinken met de leeftijd. Daardoor heb je steeds minder kracht, zodat het bijvoorbeeld steeds moeilijker wordt om zware spullen te tillen. Met fitness in Groningen zorg je ervoor dat je je spieren op peil houdt.

Allerlei redenen

Er kunnen ook allerlei andere redenen zijn om te willen beginnen met fitness. Je wilt bijvoorbeeld je conditie verbeteren of gewicht verliezen. Of misschien wel allebei. Maar er zijn nog meer argumenten om te bewegen, in combinatie met gezond eten. Bij ziektes als bijvoorbeeld diabetes kan een gezonde leefstijl er zelfs voor zorgen dat je geen of nauwelijks medicijnen meer hoeft te gebruiken. Investeren in je gezondheid werkt dus echt! 

Klachten door thuiswerken

Veel kantoormedewerkers werken geregeld thuis. Dat heeft voordelen, maar kan ook nadelen hebben. Zo is de kans groot dat een ‘gewone’ stoel thuis minder goed afgesteld kan worden dan een bureaustoel. Daarmee is er ook een risico op het ontwikkelen van nek-, schouder- en rugklachten. Met fitness kun je ervoor zorgen dat je een betere houding en een sterker lichaam krijgt.

Fitness Groningen

Bij fysiotherapiepraktijk MCZ vind je fitness in Groningen. De praktijk biedt fitness aan voor iedereen, jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je ervaring met fitness hebt: je kunt op elk niveau beginnen. Natuurlijk word je begeleid door professionals, die jou kennen en rekening houden met wat je aankunt. Daarvoor is er, voordat je begint, een kennismakingsgesprek. Daarin kun je vertellen wat je doelen en wensen zijn. Ook kun je zaken kwijt waar rekening mee gehouden moet worden, zoals ziektes.

Speciale doelgroepen

MCZ biedt speciale vormen van fitness in Groningen aan voor bepaalde doelgroepen, zoals SeniorenFit, WandelFit, ZwangerFit en MamaFit. Want ook voor zwangere vrouwen en moeders is het belangrijk om in een goede conditie te blijven. Zo is er voor iedereen wel een passende mogelijkheid om verantwoord te bewegen, op een manier die bij hem of haar past.

Positieve aspecten

Voordelen van fitness in Groningen zijn onder andere het voorkomen van (herhaling van) beweegklachten. Dit komt hierdoor:

  • Met meer spiermassa krijg je een betere lichaamshouding en dus een sterker lijf.
  • Het vergroten van je uithoudingsvermogen zorgt ervoor dat je langer kunt doorgaan met wat je leuk vindt om te doen.
  • Je ontwikkelt een betere lichaamscoördinatie, waardoor je bijvoorbeeld minder kans hebt om te vallen.
  • Met bewegen blijven de botten sterker, waardoor de kans op botbreuken kleiner is. 
  • Je staat met een gezond en fit lijf aangenamer in het leven.

Personal training

Wil je je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan een personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen. Je personal trainer biedt uitdagende en gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden.

Professionele begeleiding

Bij de praktijk voor fysiotherapie en massage Groningen MCZ hebben we een team aan personal trainers die graag klaarstaan voor jou. Dit team bestaat uit beweeg- en leefstijladviseurs en fysieke trainers. Met een helder plan, realistische doelstellingen en gedreven coaching valt er veel uit jezelf te halen. Met een personal trainer kun je nóg gerichter aan de slag met jouw doelen. Of dit nu gezonder leven is, sterker worden, afvallen, conditie krijgen of je sportprestaties verbeteren is: wij helpen je graag verder met fitness in Groningen. Neem gerust contact op bij vragen of het maken van afspraak!

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”