Kies voor massage in Groningen

Heb je behoefte aan ontspanning en rust? Of wil je juist verlichting van lichamelijke klachten, zoals stijve spieren of hoofdpijn? Een massage werkt zowel ontspannend als klachtgericht. Kies voor massage in Groningen!

massage groningen

Massage Groningen

Bij MCZ kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor massages. Met massage wordt het lichaam geactiveerd om weer te ontspannen. De massagetechnieken prikkelen het parasympathische zenuwstelsel. Daardoor worden allerlei stofjes (waaronder endorfines en oxytocine) aangemaakt die de stresscyclus in je spieren doorbreken. De praktijk biedt therapeutische massage, ontspanningsmassage en sportmassage.

Therapeutische massage

Zit je veel achter je computer en heb je daardoor last van harde spieren in je rug, nek en schouders? Door een verkrampte houding ontstaan verhardingen in je spieren. Met een therapeutische massage ontspannen je spieren en verminderen je klachten. Door de therapeutische massage wordt je lichaam geholpen te herstellen en te ontspannen. Ook raken je spieren geprikkeld en wordt je stofwisseling gestimuleerd. Dus wil je in Groningen massage ondergaan tegen spierpijn? Dan weet je waar je moet zijn!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een rustgevende massage die zich kenmerkt door het gebruik van strijkingen op de spieren. De spieren die verbonden zijn aan stresszones, rug, schouders en nek, worden door een ontspannings­massage losgemaakt. De ontspanningsmassage ervoor dat je lichaam en gedachten tot rust komen. Na een ontspanningsmassage heb je een heerlijk rustmoment gehad en kun je, weer geheel opgeladen, van de dag genieten. Ben je op zoek naar een massage, Groningen is de plek waar je moet zijn.

Sportmassage

Een sportmassage is een goede keuze als je last hebt van stijve en stramme spieren. Een sportmassage zorgt ervoor dat je spieren beter aanvoelen. Bij een sportmassage wordt gebruik gemaakt van strijkingen en knedingen op de zelf aangegeven belaste spieren. Met een sportmassage wordt ervoor gezorgd dat je spieren in goede conditie blijven, zodat je op een aangename manier je dagelijkse activiteiten kunt blijven doen.

Endorfine

Na een tijdje zul je merken dat je lekkerder in je vel zit en beter reageert op bijvoorbeeld stress en druk van buitenaf. Je voelt je letterlijk fijner in je eigen lichaam. Tijdens een massage maak je oxytocine (oftewel het ‘knuffelhormoon’), endorfine en serotonine aan. Waar endorfine helpt om pijn en stress te onderdrukken, bevordert voldoende serotonine bijvoorbeeld je gevoelens van geluk, rust, lust en zelfvertrouwen. Al met al drie stoffen die pijn stillen en het geluksgevoel verbeteren dus.

Massage in Groningen

Wil jij gemasseerd worden in Groningen, maar weet je nog niet welk type massage voor jou het meest geschikt is? Maak alvast een afspraak. De masseurs van MCZ zijn uiterst ervaren en leggen je het doel en de werking van de verschillende typen massages graag uit. Heb je nog vragen? Bel gerust; we helpen je graag. Heb je behoefte aan massages, Groningen is daarvoor de juiste plek.

Over MCZ

MCZ heeft een fysiotherapieteam met ruim veertig fysiotherapeuten, oefentherapeuten en bewegingswetenschappers. Met een breed scala aan specialismen onder één dak kunnen we met recht stellen dat we bewegingsspecialist zijn en iedereen kunnen helpen. Het maakt niet uit wie je bent of wat je situatie is: wij zijn er voor iedereen. Vanuit een multidisciplinaire aanpak bieden we zorg op maat, met aandacht voor jou. Niet alleen voor je klacht of probleem, maar ook voor de weg die we samen gaan bewandelen om jouw doel te bereiken.

Groot aanbod

Je kunt niet alleen bij MCZ terecht als je klachten hebt, maar ook als je wilt werken aan een gezonde(re) leefstijl. Hiervoor biedt MCZ onder andere ‘WandelFit’, ‘ZwangerFit’, ‘MamaFit’ en ‘SeniorenFit’ aan. Verder kun je bij fitness Groningen MCZ terecht voor reguliere fitness en personal training, en biedt de praktijk sportbegeleiding aan sporters op elk niveau, van amateur tot professional.

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”