Wat zijn jouw goede voornemens?  

Het einde van het jaar nadert snel. Het is een periode van reflectie en tevens het moment om nieuwe (sportieve) doelen te stellen. Waaraan wil jij werken in 2024? Of je nu traint voor een marathon of simpelweg weer fit wilt worden, wij staan klaar om je te ondersteunen, zowel met online begeleiding als met fysieke trainingssessies. In deze nieuwsbrief delen we ook essentiële informatie over je zorgverzekering en vertellen we je meer over onze eigen goede voornemens.

Bereik je doel 

Het bereiken van je sportieve doelen vereist niet alleen discipline en vastberadenheid, maar ook deskundige begeleiding. Met onze online personal coaching krijg je op maat gemaakte trainingsschema’s en virtuele begeleiding van ervaren coaches, perfect afgestemd op jouw agenda. Maar je kunt ook bij ons terecht voor fysieke personal trainingssessies, waar onze experts je begeleiden met gerichte oefeningen en technieken om je optimaal voor te bereiden op je doel. 

Behandeling 

Loop jij al een tijdje rond met klachten, maar stel je de behandeling ervan uit? Wacht niet langer. Wij zien in de praktijk dat langdurige klachten om langdurige en kostbare oplossingen vragen. Hoe eerder je start met de behandeling, hoe beter. Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar om je te begeleiden naar een snel en effectief herstel, ook in het nieuwe jaar. Laten we samen streven naar een klachtenvrij 2024. Neem vandaag nog contact op en investeer in je gezondheid!​

Wel of niet?

Het einde van het jaar is het ideale moment om je zorgverzekering te heroverwegen. Ga je wisselen van zorgverzekeraar? En laat je je wel of niet aanvullend verzekeren voor fysiotherapie? Misschien toch nog 1 jaartje, want daarna komt fysiotherapie waarschijnlijk weer terug in de basisverzekering. Lees meer.

SeniorenFit en valpreventie

Zelf hebben wij natuurlijk ook goede voornemens. In het nieuwe jaar besteden wij onder andere extra aandacht aan Fitness voor Senioren en valpreventie. Want ouder worden gaat vanzelf, maar vitaal en gezond blijven, daar kun je zelf mee aan de slag. Ook als de jaren gaan tellen! 

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”