Jouw personal trainer in Groningen!

Wil jij je lichaam verbeteren, maar is het jou tot nu toe niet gelukt om resultaat te behalen? Heb je een slechte conditie en voel je je elke dag energieloos? Ga je met tegenzin naar de sportschool, of ga je er helemaal niet meer heen omdat je toch geen resultaten boekt? Denk dan eens aan personal training! Jouw personal trainer in Groningen zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

Allerlei gezondheidsvoordelen

Het hebben van een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert. Er zijn dus allerlei gezondheidsvoordelen aan het op regelmatige basis bewegen.

Gegarandeerd resultaat

Personal training is sterk groeiende in Nederland en dat is niet voor niets. Het is namelijk de meest effectieve manier van trainen en het staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is zoveel meer effectiever als je aan de slag gaat met een professional. Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en heeft de juiste kennis en ervaring in huis om iedereen met succes te begeleiden.

Personal trainer in Groningen

Je persoonlijke personal trainer in Groningen zorgt voor een op maat gemaakt programma dat speciaal op jouw wensen en behoeften is afgesteld. Want een standaardaanpak bestaat er niet. Ieder mens, en dus ieder programma, is uniek. Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of niet, wilt afslanken of alleen maar je conditie van voor je zwangerschap weer terug wilt krijgen. De personal training in Groningen is geschikt voor iedereen. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes.

De juiste mentaliteit

Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: jouw personal trainer is ook jouw stok achter de deur! Op basis van de intake stelt je personal trainer een programma op maat op. Elke training met jouw personal trainer in Groningen is weer anders, zodat je er plezier in houdt.

Voeding

Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Ook op dat vlak kan in Groningen je personal trainer je adviseren.

Professionele begeleiding

Bij MCZ hebben we een team van personal trainers die graag klaarstaan voor jou. Dit team bestaat uit beweeg- en leefstijladviseurs en fysieke trainers. Met een helder plan, realistische doelstellingen en gedreven coaching door jouw personal trainer in Groningen valt er veel uit jezelf te halen. Of jouw doel nu gezonder leven is, sterker worden, afvallen, conditie krijgen of je sportprestaties verbeteren: wij helpen je graag verder. Neem gerust contact op bij vragen of het maken van afspraak!

Groot aanbod

Ook op andere manieren kun je bij MCZ werken aan een gezonde(re) leefstijl. Hiervoor biedt MCZ onder andere ‘WandelFit’, ‘ZwangerFit’, ‘MamaFit’ en ‘SeniorenFit’ aan. Verder kun je bij MCZ terecht voor reguliere fitness, en biedt de praktijk sportbegeleiding aan sporters op elk niveau, van amateur tot professional.

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”