Kom in beweging

September markeert voor velen het begin van het nieuwe sportseizoen. Maar de zomer is je misschien niet in de koude kleren gaan zitten. Na een periode van minder activiteit kunnen blessures snel de kop opsteken. Hieronder delen we adviezen om veilig en effectief te starten aan een nieuw sportseizoen.

Verbeter je sportprestaties 

Het is vervelend, als je het gevoel hebt dat er meer inzit, maar dat het niet lukt om eruit te halen. Om in kaart te brengen wat we kunnen doen om je prestatie te verbeteren, kan de hulp van een specialist prettig zijn. Wil je het uiterste uit jezelf halen? Lees hier hoe!

Revalideer als een prof 

De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures, zoals blessures aan de knie, enkel en schouder. Sportfysiotherapie richt zich niet alleen op het herstel van de blessure zelf, maar ook op de algemene fitheid van een sporter gedurende de blessure. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kun je, afhankelijk van de aard en de ernst van je blessure, de training binnen afzienbare tijd weer hervatten. Bovendien kun je herhaling van blessure voorkomen, omdat de sportfysiotherapeut jou sportspecifieke en functionele oefeningen geeft. In Het Omnium (topsportzorgcentrum) kun je ook als amateur revalideren als een prof!

Peter-Eppinga

Sportfysiotherapeut Peter Eppinga

Hardloopanalyse

Ben jij al begonnen met trainen voor de Menzis 4 Mijl van Groningen op 8 oktober? Er zijn weinig dingen die fijner zijn dan die endorfineboost tijdens en na het hardlopen. Mits je dit goed doet, natuurlijk. Helaas is hardlopen een blessuregevoelige sport. Heb je last van pijntjes tijdens het lopen? Of heb je het idee dat je veel beter kunt hardlopen, maar lukt het niet? Dan is onze hardloopanalyse iets voor jou. De analyse wordt uitgevoerd door een professionele sportfysiotherapeut en omvat alles wat jij nodig hebt om (weer) een gezonde manier van hardlopen te ontwikkelen. Lees hier meer!

Veelvoorkomende sportblessures (en wat je eraan kunt doen!)

Bij sporten zit een ongeluk, en ook een blessure, in een klein hoekje. Een verkeerde beweging, een val, overbelasting en plots voel je een vervelende pijn. Na een blessure is het van belang dat je rustig weer opbouwt. Meer weten over jouw sportblessure en hoe we hierbij kunnen helpen? Kijk hier eens rond.

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”