Sportblessures: herstellen als een topsporter in het Omnium!

Sportblessures: herstellen als een topsporter in het Omnium!

Sportblessures en fysiotherapie

MCZ is partner in Het Omnium en gevestigd in het Topsportzorgcentrum. Daar ligt de focus volledig op sportzorg, alles wat we doen is gericht op optimaal herstel van sportblessures. Van topsporter tot breedtesporter: iedereen kan hier in een professionele sportomgeving herstellen. En we gaan zelfs verder, want herstellen van sportblessures is één, maar fysiek fit zijn en blijven is belangrijk om blessures te voorkomen.

Behandelen van sportblessures

Het begint met het stellen van de juiste diagnose bij sportblessures, dat is de eerste winst voor optimaal herstel. Daar besteden we veel aandacht aan!

Omdat onze fysiotherapeuten dagelijks werken met spelers van FC Groningen, FC Emmen, Donar en Lycurgus, hebben we veel kennis en ervaring in het behandelen van sportblessures. En van die expertise kun jij ook profiteren.

Het behandelen van jouw blessure is onze eerste prioriteit, maar je fit houden gedurende je blessureperiode en je weer wedstrijdfit krijgen voor de fase erna, is net zo belangrijk. Net als verantwoord trainen om sportblessures te voorkomen.

Loop niet te lang door met pijntjes. Vaak zien we dat de eerste signalen van een aankomende blessure vermeden worden. Zorg daarom goed voor jezelf en luister naar je lichaam. Je kunt altijd een keer langs komen voor advies. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Sportblessures die wij het meest behandelen zijn blessures aan:

  • Rug en nek
  • Schouder, elleboog (tennis en golf) en pols
  • Heup, hamstring, lies, knie (kruisbanden) enkel en achillespees

Wil je advies van een sportfysiotherapeut in het Omnium? Maak een telefonische afspraak: 050-527 16 13 of klik hier voor een afspraak, dan bellen wij jou.

Mocht er twijfel zijn over de aard of de ernst van je blessure, dan hebben we hele korte lijntjes met sportartsen en orthopeden van het Martiniziekenhuis, zij werken namelijk op dezelfde etage in het Omnium. Zo zijn wij jou optimaal van dienst met maar één doel: van blessurevrij bewegen naar topfit de wedstrijd in!