FysioTopics Zorgplan Rugpijn: de beste aanpak bij rugpijn

FysioTopics Zorgplan Rugpijn: de beste aanpak bij rugpijn

Rugpijn is lastig en hardnekkig. Alledaagse dingen worden moeilijk en pijnlijk door een constante pijn in je rug. Soms ineens, soms sluipt het er langzaam in. Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. Van een lichte irritante pijn tot een pijn waardoor bewegen bijna onmogelijk wordt.

Jacco  Nijkamp
Jacco Nijkamp | Manueel therapeut

Een persoonlijk traject op basis van een goede inschatting van de ernst van je rugpijn brengt je verder. Met het Zorgplan Rugpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de beste zorg voor jou. Snel effectief en duurzaam; dat is ons streven.

FysioTopics

MCZ is aangesloten bij FysioTopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. FysioTopics ontwikkelt zorgplannen die jou als patiënt daadwerkelijk verder helpen.

Zorgplan Rugpijn

De juiste behandeling van je rugpijn is belangrijk om snel weer van je pijn af te zijn. Dit zodat je weer pijnvrij kunt bewegen en je dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel. Rugpijn is vaak een terugkerend probleem. Het Zorgplan Rugpijn is er op gericht om je pijn weg te nemen en om zo veel mogelijk te voorkomen dat je in de toekomst weer last krijgt.

De beste aanpak voor je rug

Het Zorgplan Rugpijn is een geprotocolleerd programma. Ontwikkeld door professionals op het terrein van rugproblemen, biedt het je de best mogelijke zorg voor je rug. De behandeling van het Zorgplan Rugpijn is toegesneden op de ernst van je rugpijn en biedt je de beste garantie op een spoedig en zo veel mogelijk blijvend herstel. Nu en in de toekomst. Met het Zorgplan Rugpijn kun je rekenen op goede en vertrouwde zorg waarmee je verder komt.

Eenvoudig en doeltreffend 

De zorg voor je rug begint op het moment dat je je bij ons meldt. In ons centrum gaan we direct aan de slag en bepalen we hoe ernstig en hevig je rugpijn is. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om je weer pijnvrij te krijgen. Geen rugpijn is hetzelfde en de behandeling van je rug is dan ook persoonlijk maatwerk. De aanpak kan variëren van een maand begeleiding tot zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.

Voordelen Zorgplan Rugpijn 

je kunt direct aan de slag 

persoonlijk behandeltraject 

constante controle op voortgang en pijnafname

reëele kans op blijvend en duurzaam herstel 

hoogwaardige kwaliteit

Voor nu en in de toekomst 

Het Zorgplan Rugpijn bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Dit is afhankelijk van de ernst en hevigheid van je rugpijn. Gedurende je behandeling meten we constant je voortgang en de afname van de pijn. Bij de afronding van je behandeling kun je je weer pijnvrij bewegen. Het Zorgplan Rugpijn zorgt ervoor dat het onwaarschijnlijk is dat je rugpijn in de toekomst weer terugkomt. 

Kwaliteit in de zorg

Het Zorgplan Rugpijn wordt exclusief aangeboden door praktijken van FysioTopics. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende praktijken hoogwaardige zorgtrajecten voor klachten en aandoeningen. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Met de zorgplannen van FysioTopics kun je rekenen op de best mogelijke zorg voor je klacht of aandoening.