Cliëntervaringen na stuitbehandeling

Hieronder staat twee ervaringsverhalen van cliënten van MCZ die last hadden van stuitpijn en geholpen werden met de NIMOC-methode.

Sharon:

‘Al een paar jaar had ik onverklaarbare klachten. Zo kon ik door de pijn nog geen minuut rustig op mijn stoel zitten en had ik veel pijn in mijn heupen. Ook had ik moeite met mijn balans, last van zeurende benen, moest erg vaak naar de wc en merkte ik dat mijn ademhaling heel oppervlakkig was.

Op zoek naar een oplossing kwam ik bij Simone (bekkentherapeute) terecht en zij checkte de stand van mijn staartbot en die stond hartstikke scheef. Zij vertelde dat dat bijvoorbeeld zou kunnen komen door een rare val. Veel mensen herinneren zich zo’n val pas veel later of helemaal niet. Ik heb nooit geweten dat mijn klachten konden voortkomen uit een scheef staartbot.

Tijdens de eerste behandeling was ik verbluft over het resultaat. Het behandelen van het staartbot kost weinig tijd en ik voelde hier totaal geen ongemak van. De pijn in mijn heupen was weg en kon ik weer rustig op mijn stoel zitten.

Inmiddels zijn mijn klachten rondom mijn heupen ontzettend verminderd. Ook kan ik mijn bekkenbodem- en buikspieren beter ontspannen en heb ik minder last van mijn blaas en beter leren ademhalen. Ik ga af en toe nog een keer voor een onderhoudende behandeling.’

Anoniem:

‘Na de eerste behandeling, die overigens pijnloos verliep, voelde ik me een beetje uit het lood geslagen, maar gek genoeg kon ik bijna zonder pijn veel grotere passen maken. Na een paar weken volgde de tweede behandeling, waar ik nauwelijks napijn van had. Eerlijk gezegd dacht ik: ‘Heeft ze wel wat gedaan?… Het gevolg was wel dat ik weer lekker kon wandelen en voelde dat ik mijn balans weer terug was!’

DEEL JOUW ERVARING

Wil je je eigen ervaringen delen, stuur dan een mailtje naar klantenservice@mcz.nl onder vermelding van ‘mijn klantervaring bij MCZ’.

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”