Belangstelling voor Fit en Balans in 2024

Zin om weer in beweging te komen, maar niet in je eentje? Ook in 2024 organiseren we de cursus Fit en Balans, maar de data staan nog niet vast. Met dit aanmeldformulier kun je alvast kenbaar maken dat je belangstelling hebt om deze cursus te volgen. We houden je dan op de hoogte, zodat je je als één van de eersten kunt opgeven. In beweging blijven is belangrijk. Ook in 2024.

Belangstelling voor Fit en Balans in 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”