Aanmelden Fit en Balans

Zin om weer in beweging te komen, maar niet in je eentje? Meld je aan voor de Fit en Balans cursus en ervaar hoe je meer energie krijgt en op weg gaat naar een fittere en vitalere leefstijl. Samen met leeftijdsgenoten en onder deskundige begeleiding wordt bewegen niet alleen gezond, maar ook gezellig. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan je fitheid te werken!

Aanmelden Fit en Balans

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen

Zeer tevreden, werd snel geholpen. Elke keer wordt er de tijd genomen om naar m’n verhaal te luisteren. En het behandelplan wordt op mijn tempo gevolgd. Ik voel geen extra druk.

- Julia

Gelukkig heb ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik ben minder bang en heb de draad weer opgepakt.

- Peter Vaassen

Top sportaccommodatie, je blijft gemotiveerd.

- Yvonne

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”