MCZ | fysiotherapie, fitness & leefstijl en sportbegeleiding.

MCZ | fysiotherapie, fitness & leefstijl en sportbegeleiding.

Centrum voor gezond en klachtenvrij bewegen.

Heb je een beweegklacht of sportblessure, wil je fitnessen, werken aan een gezondere leefstijl of je optimaal voorbereiden op een sportprestatie, dat kan allemaal bij MCZ!

Het maakt niet uit: ben je klein of groot, jong of oud, heb je een kwetsbare gezondheid of wil je optimaal presteren je sport, voor iedere vraag van jou hebben wij een beweegspecialist met het juiste antwoord.

Beweegspecialisten met passie

"Alles voor jouw fitheid!" Dat is onze missie en dat doen we met passie.

Ons veelzijdige team bestaat uit algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten, manueel therapeuten, oefentherapeuten, fysieke trainers, sportmasseurs, beweegadviseurs, personal trainers en bewegingswetenschappers.

Wij zetten ons dagelijks in voor iedereen met een gezondheidsvraag- of doel. Daarom zijn we up to date t.a.v. de nieuwste ontwikkelingen en kennis in onze vakgebieden en dragen we bij aan innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor jouw gezondheid.

Plus Praktijk

We zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en voldoen aan alle kwaliteitseisen die door zorgverzekeraars gesteld worden voor het predicaat Plus Praktijk.

Al 45 jaar zijn wij met ons vak bezig. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die jou kunnen helpen. Een mix van ervaren vakspecialisten en jonge mensen, die bij ons de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot toppers in hun vak. We beschikken over moderne apparatuur voor onderzoek en behandeling zodat jij weer snel en klachten vrij kunt bewegen of zo goed mogelijk om kunt gaan met je lichamelijke beperking.

Informatie en advies

Heb een vraag? We zijn telefonisch te bereiken op 050-527 16 13 of vul het onderstaande formulier in, dan bellen wij jou! Alles voor jouwfitheid!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?