Ben jij een gedreven fysiotherapeut met passie voor je vak?
Dan zoeken we jou!

MCZ is een grensverleggend expertisecentrum op het gebied van beweging, gezondheid en sport. We bieden een breed dienstenpakket op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie, leefstijl en sportbegeleiding. We kunnen iedereen helpen: van kwetsbare oudere tot topsporter. Vanuit een multidisciplinaire aanpak en met een open en betrokken houding, stellen we onze cliënt centraal. Dat is de kracht van MCZ: we doen het samen.


VACATURE

Bekken fysiotherapeut
voor waarneming zwangerschap

Wat vragen we van je?

Je passie voor je vak en het plezier in je werk straal je uit naar clienten, collega's en partners. 
Je houdt ervan om grenzen te verleggen; je bent constant op zoek naar oplossingen voor je clienten.
Je wilt jezelf én anderen verder ontwikkelen.
Je vindt het prettig om samen doelen te bereiken.
Je betrokkenheid met je patiënten en collega's stopt niet aan het einde van je werkdag; een 9-tot-5-mentaliteit past daarom niet bij ons.


Wat bieden we jou?

Een contract van 16 tot 32 uur per week,
van 1 augustus tot 7 januari 2019.
In verband met uitbreiding behoort een aansluitend jaarcontract tot de mogelijkheden.

Een dynamische en plezierige werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Je werkt samen met fijne collega's, zowel binnen als buiten je team.Traject werving en selectie

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag bij ons werken? Stuur dan voor 14 mei je CV met een korte motivatie naar solliciteren@mcz.nl

Sluitingsdatum: 14 mei a.s.

Uiterlijk 21 mei a.s. berichten we je over je sollicitatie.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 22 en 23.

In week 24 maken we bekend wie onze nieuwe collega wordt.

Heb je nog vragen?
Voor alle informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda van Gessel.

solliciteren@mcz.nl

T 050 527 16 13

Bel of mail gerust, we helpen je graag!

Over MCZ

Bevlogen mensen

MCZ is een grensverleggend expertisecentrum op het gebied van beweging, gezondheid en sport. We bieden een breed dienstenpakket op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie, leefstijl en sportbegeleiding. We kunnen iedereen helpen: van kwetsbare oudere tot topsporter. Vanuit een multidisciplinaire aanpak en met een open en betrokken houding, stellen we onze cliënt centraal. Dat is de kracht van MCZ: we doen het samen.

Ons team bestaat uit algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten, manueel therapeuten, fysieke trainers, sportmasseurs, beweegadviseurs, personal trainers en bewegingswetenschappers. Cliënten profiteren van bevlogen mensen die niet alleen zichzelf voortdurend willen ontwikkelen, maar ook het vakgebied waar ze van houden. Immers, als wij het beste uit onszelf én uit onze specialismen halen, stellen we onze cliënten in staat het beste uit zichzelf te halen.

Topzorg Praktijk

Als Topzorg Praktijk bieden we een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit. We beschikken niet alleen over de kennis en ervaring, maar ook over de meest geavanceerde technologieën. Een aantal methoden voor onderzoek en behandeling is uniek in het noorden en zelfs in heel Nederland.

Persoonlijk en op maat

Vanuit een multidisciplinaire aanpak bieden we zorg op maat. We besteden ruim aandacht aan de wensen en verwachtingen van onze clienten. Wij hebben de kennis en ervaring om te helpen, onze clienten hebben wensen, eisen en verwachtingen. Hun visie vinden we net zo waardevol als onze expertise en nemen we daarom graag mee in het behandelplan.

Ouderenzorg 

Vanuit verschillende disciplines bieden we ondersteuning aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Onze ouderenzorg is erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren.

Gezonde leefstijl

Met uitgebreide, multidisciplinaire preventieprogramma's richten we ons op de bescherming van de gezondheid. Rondom het thema bevordering van een gezonde leefstijl bieden we een breed spectrum van diensten met betrekking tot bewegen, voeding en ontspanning.

Topsport

Van oudsher zijn we verweven met sport. Zo verzorgen we al jaren de sportmedische begeleiding en de fysieke trainingen van topsportorganisaties als Donar en FC Groningen. We zijn sterk in de behandeling van letsel en met onze onze methoden voor de preventie van sportblessures zijn we uniek en toonaangevend.

Wetenschap

Bewegingswetenschap vormt de rode draad binnen ons centrum. Bij een groot deel van de onderzoeks- en behandelingstrajecten zetten we onze bewegingswetenschappers in. De resultaten zijn van grote toegevoegde waarde: hiermee kunnen we voor elke cliënt een op maat gesneden plan maken. Deze werkwijze, samen met wetenschappelijke onderbouwing en geavanceerde technologie, is aantoonbaar effectief. Op veel terreinen scoort MCZ fors hoger dan het landelijk gemiddelde.MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MCZ zet zich actief in voor Quiet Community Groningen, een duurzaam concept voor de verzachting van (stille) armoede. Aan mensen die leven op of onder de armoedegrens, bieden we gratis fysiotherapeutische trajecten.

MCZ Groningen

Sportlaan 2.1
9728 PH Groningen
T 050 527 16 13

MCZ Haren

Mellenssteeg 41a
9753 HL Haren
T 050 534 72 51

HKZ Gecertificeerd