Sportschool Groningen: ga jij ook?

Je wilt nu toch eindelijk echt eens wat doen aan jouw slechte conditie. Dit keer ga je echt die overtollige kilo’s verliezen. Je gaat je ook echt inzetten om gezonder te eten. Aan goede voornemens en doelen is er vaak geen gebrek, maar ze ook daadwerkelijk bereiken? Dat is een heel ander verhaal. Bij sportschool Groningen MCZ ga jij je doelen bereiken!

sportschool Groningen

Vicieuze cirkel

Waarom is het eigenlijk toch zo moeilijk om gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen? Want ook al ben je nog zo gemotiveerd wanneer je begint, vaak haak je ook al snel weer af. Natuurlijk is dat een enorme domper voor je zelfvertrouwen, en de kans bestaat dat je niet snel weer een nieuwe poging waagt. Hoe zorg je ervoor dat je die vicieuze cirkel doorbreekt?

Sociale vergelijking

Veel mensen willen iets veranderen aan zichzelf en hun lichaam, en vergelijken zich met een andere persoon die dat doel al heeft bereikt. Bij deze ‘sociale vergelijking’ heb je ‘neerwaartse’ en ‘opwaartse’ sociale vergelijking. Bij de eerste vergelijk je jezelf met mensen die het in jouw optiek beter doen dan jij. Deze opwaartse vergelijking belemmert je wanneer je je blijft vergelijken met mensen die meer trainingsuren maken of ervaring hebben. Daardoor blijf je ervan overtuigd dat jij nooit zover zult zijn als zij, en voor je het weet gooi je de handdoek in de ring.

Gewoontes

Er is een reden waarom jij de dingen doet zoals je die doet. Misschien voelen die gewoontes veilig. Of die gewoontes hebben je gediend in een bepaalde periode in je leven. Als je dan dingen begint te veranderen en merkt dat het niet gemakkelijk gaat, verval je weer in patronen waarbij je je thuis voelt. Maar als ze je blijven belemmeren, is het zaak om ze te leren kennen en om te buigen tot nieuwe gewoontes. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je ze lang volhoudt, zodat je blijvend werkt aan je gezondheid.

Sporten Groningen

Je hebt dus besloten om in actie te komen en werk te maken van bewegen. Maar je wilt dat wel in je eigen omgeving doen. Je hebt het tenslotte mogelijk al druk genoeg met je werk, en dan wil je niet nog eens veel tijd kwijt aan reizen om verantwoord te bewegen. En dat hoeft ook niet. Gelukkig is er in Groningen een sportschool waar je terecht kunt voor fitness, om doelmatig aan je gezondheid te werken.

Sportschool Groningen

Bij sportschool Groningen MCZ ben je van harte welkom, ongeacht of je een ervaren sporter bent of niet. Bewegen is namelijk altijd goed voor je. Bij MCZ kun je terecht voor fitness, waarbij je onder begeleiding toewerkt naar je doelen. Die doelen kunnen heel uiteenlopend zijn. Dat kan bijvoorbeeld afvallen zijn, maar ook een betere conditie krijgen of spieropbouw kweken. Ook sterker en krachtiger worden zijn mogelijke doelen.

Professionele begeleiding

Bij sportschool Groningen MCZ werken allerlei professionals die graag voor jou klaarstaan. Je vindt er niet alleen beweegadviseurs en leefstijladviseurs, maar ook fysieke trainers en diëtisten. Met een helder plan, realistische doelstellingen en gedreven coaching kun je veel uit jezelf halen. Of jouw doel nu gezonder leven is, afvallen, sterker worden, een betere conditie krijgen of het verbeteren van je sportprestaties: MCZ helpt jou graag verder.

Groot aanbod

Maar je kunt bij MCZ ook op andere manieren werken aan een gezonde leefstijl. Daarvoor biedt MCZ onder andere ‘ZwangerFit’, ‘MamaFit’, ‘WandelFit’ en ‘SeniorenFit’ aan. Verder biedt sportschool Groningen MCZ sportbegeleiding aan sporters op elk niveau, van amateur tot professional. Ga jij ook? Neem gerust contact op bij vragen, of maak en afspraak!

Reviews

Paula 050
Paula 050
2024-03-17
Kundige professionals en goede behandeling.
Danique Kesselaar
Danique Kesselaar
2024-02-19
Goede hulp en vriendelijk sevice
Hana Masood
Hana Masood
2024-02-15
Had a great experience healing my shoulder with Mr Hadash!
Bert
Bert
2024-01-30
Professioneel en goed
Harry Faber
Harry Faber
2023-12-10
Deskundig personeel. Er heerst een gezellige sfeer, waardoor je je er snel op je gemak voelt.
Diana Hartman
Diana Hartman
2023-07-27
Fijne locatie goeie therapeuten.
Zary Goghrafia
Zary Goghrafia
2023-05-26
Ik ben blij dat ik bij deze Fysiotherap te recht gekomen. Echt magische handen.

Hulp nodig bij jouw klacht?

Zoek hieronder dan bijvoorbeeld op “knieklachten”