Elk zondag gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Elk zondag gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Een verkeerde beweging, overmatige belasting, slijtage of een ongelukje tijdens het sporten; je kunt zomaar last hebben van pijn in je nek, schouder, rug, heup, elleboog, pols of knie. Niets doen en hopen dat het vanzelf overgaat, kan wel eens verkeerd uitpakken. Hoe sneller klachten worden behandeld, hoe groter de kans op herstel. Daarom houden we elke zondag een gratis inloopspreekuur voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Waar en wanneer kan ik terecht?

MCZ Groningen, Sportlaan 2.1


elke zondag


16.00 tot 18.00

met uitzondering van feestdagen

Voor wie?

Iedereen is welkom. Of de klachten nu chronisch of acuut zijn, of je nu al wel of niet bij een arts bent geweest; dat maakt niet uit. Ook wanneer je geopereerd moet worden, ben je zowel voor als na de operatie welkom. Ben je al bij een fysiotherapeut geweest, maar heb je behoefte aan een second opinion? Kom dan ook gerust langs.

Hoe verloopt zo'n spreekuur?

Je hoeft je niet tevoren aan te melden; je kunt binnenlopen en in de wachtruimte plaats nemen. De secretaresse voorziet je van koffie of thee en informeert je over eventuele wachttijden. De dienstdoende fysiotherapeut neemt je mee naar een spreekkamer, waar je in alle rust je klacht of vraag kunt voorleggen. De fysiotherapeut voert een eerste screening uit en zal je voorzien van advies. Tijdens het inloopspreekuur vinden er geen reguliere behandelingen plaats. Wanneer wordt geadviseerd om over te gaan tot behandelen, kunnen we indien gewenst een afspraak voor je inplannen.

Chris  Volkers
Chris Volkers | Eigenaar, Sportfysiotherapeut

Zonder enige verplichting binnenlopen met een zorgvraag: waar kan dat nog tegenwoordig? Het laagdrempelige karakter blijkt te werken; elke zondag weer ontvangen we mensen die behoefte hebben aan betrouwbaar en vrijblijvend advies.

Kosten?

Aan gebruikmaking van het spreekuur zijn geen kosten verbonden en het is geheel vrijblijvend: het verplicht je tot niets.

Moet ik mijn persoonsgegevens geven?

Dat is niet nodig. Het betreft een eerste screening waarbij we geen patiëntendossier aanmaken.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?