Elk zondag gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Elk zondag gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Een verkeerde beweging, overmatige belasting, slijtage of een ongelukje tijdens het sporten; je kunt zomaar last hebben van pijn in je nek, schouder, rug, heup, elleboog, pols of knie. Niets doen en hopen dat het vanzelf overgaat, kan wel eens verkeerd uitpakken. Hoe sneller klachten worden behandeld, hoe groter de kans op herstel. Daarom houden we elke zondag een gratis inloopspreekuur voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Of de klachten nu chronisch of acuut zijn, of je nu al wel of niet bij een arts bent geweest; dat maakt niet uit. Ook wanneer je geopereerd moet worden, ben je zowel voor als na de operatie welkom. Ben je al bij een fysiotherapeut geweest, maar heb je behoefte aan een second opinion? Kom dan ook gerust langs.

Chris  Volkers
Chris Volkers | Eigenaar, Sportfysiotherapeut

Zonder enige verplichting binnenlopen met een zorgvraag: waar kan dat nog tegenwoordig? Het laagdrempelige karakter blijkt te werken; elke zondag weer ontvangen we mensen die behoefte hebben aan vrijblijvend advies. 

Waar en wanneer kan ik terecht?

MCZ Groningen, Sportlaan 2.1


elke zondag


16.00 tot 18.00 

Hoe verloopt zo'n spreekuur? 

Je hoeft je niet tevoren aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen. Je wordt hartelijk ontvangen door een gastdame. Zij zal je begeleiden naar een spreekkamer, waar je in alle rust over je klacht kunt vertellen en vragen kunt stellen aan de dienstdoende fysiotherapeut. Aan de hand van een basisscreening ontvang je een diagnose en/of advies.

Kosten 

Aan gebruikmaking van het spreekuur zijn geen kosten verbonden en het is geheel vrijblijvend: het verplicht je tot niets. 

Moet ik mijn persoonsgegevens geven?

Nee. Daarmee is je privacy is gewaarborgd. Het betreft een eerste screening en we maken dan ook geen patiëntdossier voor je aan. We hebben je BSN (Burger Service Nummer) dus niet nodig, tenzij je er - voor een eventueel vervolgtraject - uitdrukkelijk toestemming voor geeft.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!