Pijn, stijfheid of vochtophoging door kanker? Gratis consult.

Pijn, stijfheid of vochtophoging door kanker? Gratis consult.

Veel mensen die kanker hebben, of kanker hebben gehad, hebben na een operatie, bestraling of chemotherapie last van pijn of ander lichamelijk ongemak. Er wordt vaak gedacht dat er niets aan te doen is. Ten onrechte, want de meeste klachten zijn goed te verhelpen. Daarom kun je bij ons gebruik maken van een gratis consult met een gespecialiseerde fysiotherapeut. We brengen je klachten in kaart en geven je een eerlijk advies. Het consult is kosteloos en het verplicht je tot niets.

Veelvoorkomende klachten na een operatie, radiotherapie, chemotherapie, hormoontherapie

  • pijnklachten in of rondom het aangedane gebied
  • stijfheid van gewrichten en spieren, bestraald gebied
  • vochtophoping (lymfoedeem)
  • stug littekenweefsel
  • huidveranderingen
  • spanningsklachten
  • spierzwakte
  • conditieverlies
  • vermoeidheid
  • beperkte mobiliteit

Deze klachten kunnen verminderd worden - of zelfs helemaal verholpen worden - door een oncologie- en oedeemfysiotherapeut. Middels een extra Masteropleiding hebben zij de kennis en vaardigheden verworven die nodig zijn voor een effectieve behandeling.

Het consult

Het gesprek met de oncologie- en oedeemfysiotherapeut duurt een half uur is geheel vrijblijvend. Aan de hand van je klachten ontvang je een passend behandeladvies. Als je je bij ons wilt laten behandelen, stellen we samen met jou een behandelplan op en maken we een afspraak voor je eerste behandeling. Uiteraard ben je geheel vrij om bij een andere in oncologie en oedeem gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk te laten behandelen.

Kosten

Aan het consult zijn nadrukkelijk geen kosten verbonden. Het wordt dan ook niet door ons gedeclareerd; noch bij jou, noch bij je zorgverzekering. Wanneer je na het consult besluit om je bij ons te laten behandelen, worden je behandelingen vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Met een chronische code wordt in de meeste gevallen na 20 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Weet je niet precies hoe je verzekerd bent of waar je recht op hebt? Wij kunnen, met je toestemming, je zorgpolis inzien en je voorzien van informatie en advies.

Aanmelding

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk - uiterlijk de volgende werkdag - om een afspraak voor het consult in te plannen. Uiteraard kun je ons ook zelf bellen.

Je gegevens zijn beschermd en worden alleen voor dit doeleinde gebruikt.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?