Advies zorgverzekering

Advies zorgverzekering

Welke polis past bij mij? Moet ik overstappen? Of juist niet?

Ondanks het feit dat er aan het einde van het jaar online veel informatie over de nieuwe zorgverzekeringen te verkrijgen is, blijkt er een groeiende behoefte te zijn aan persoonlijk advies. Daarom houden we elk jaar in december inloopspreekuren, samen met Boks Beijer Wij Verzekeren. Dit jaar vanwege corona geen fysieke spreekuren, maar een telefonisch adviesgesprek op een moment waarop het jou schikt; gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt je via deze pagina aanmelden, wij bellen je dan om een afspraak te maken. Uiteraard mag je ons ook zelf bellen.

Betrouwbaar advies

Het einde van het jaar is bij uitstek de tijd om je zorgpolis onder de loep te nemen. Had je dit jaar meer ziektekosten dan verwacht? Of juist minder? Wil je weten wat de veranderingen in het basispakket zijn? Heb je behoefte om je huidige zorgpolis te vergelijken met andere zorgverzekeraars? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We doen dit samen met de deskundigen van Boks Beijer Wij Verzekeren. Zij hebben diepgaande kennis van bijna alle zorgpolissen (o.a. Menzis, Achmea, VGZ, Delta Lloyd) en kunnen je voorzien van objectief en betrouwbaar advies. Het adviesgesprek is kosteloos en verplicht je tot niets.

Met welke vragen kan ik terecht?

Te denken valt aan vragen over vergoeding voor revalidatie, diëtiek, kraamzorg, fysiotherapie, bril/lenzen, logopedie, anticonceptie, orthodontie, gehoorapparaten, podologie en medische hulpmiddelen. Veelgestelde vragen:

  • Wat wordt er volgend jaar vergoed vanuit de basisverzekering, wat niet?
  • Welke aanvullende verzekering is voor mij het beste?
  • Mijn kind moet een beugel, welk pakket is goed en voordelig?
  • Hoeveel fysiotherapiebehandelingen krijg ik vergoed?
  • Wordt de behandeling van artrose in heup of knie weer in het basispakket opgenomen?
  • Ik word geopereerd en moet daarna revalideren, krijg ik dat vergoed?
  • Wordt valpreventie vergoed?
  • Wat is beter voor mij: overstappen of juist niet?

Wat kan ik verwachten?

Een objectief en betrouwbaar advies over je huidige zorgverzekering en mogelijke aanpassingen daarin, aan de hand van je situatie en wensen.

In welke mate is de adviseur onafhankelijk?

Honderd procent. We hebben Boks Beijer WIJ Verzekeren met zorg geselecteerd. Het kantoor is op geen enkele wijze verbonden aan een specifieke zorgverzekeraar. Objectiviteit is daarmee gewaarborgd. Voorgaande jaren zijn de vele bezoekers van de inloopspreekuren naar volle tevredenheid geholpen.

Peter de Boer Bijzonder fijne mensen, die ons echt geholpen hebben. Ze hebben alles voor ons uitgezocht en we hebben nu een betere aanvullende verzekering, die ook nog eens goedkoper is.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Niets, tenzij je uitdrukkelijk anders bepaalt. Wij garanderen je privacy. Je gegevens zullen in geen enkel geval bewaard worden en dus ook niet voor acquisitie-doeleinden worden gebruikt. Noch door MCZ, noch door Boks Beijer WIJ Verzekeren, noch door derden.

Over Boks Beijer Wij Verzekeren

"Boks Beijer Wij Verzekeren is een assurantiekantoor in hartje Groningen. Wij vinden het leuk om voor jou de beste particuliere en zakelijke verzekeringen te regelen. Onze werkwijze is soms wat tegendraads en wij zijn allesbehalve 'standaard'. Want strikt werken volgens protocollen, dat is iets wat volgens ons niet in alle gevallen werkt."

Klik hier om naar de website van Boks Beijer Wij Verzekeren te gaan.

Meer informatie?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Aanmelding

Ja, ik wil graag een adviesgesprek over de zorgpolis 2021.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je om een afspraak met een expert in te plannen.

Wanneer we je telefonisch niet snel genoeg kunnen bereiken, willen we je graag mailen.
Geef een korte beschrijving van het gewenste advies.
Hoe wil je het gesprek voeren?
Geef hier je voorkeur aan: telefonisch of via videobellen.
Privacy
Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het online versturen van persoonsgegevens. Je gegevens zijn beschermd en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?