Inloopspreekuren advies zorgverzekering

Inloopspreekuren advies zorgverzekering

Welke polis past bij mij? Moet ik overstappen, of juist niet?

Ondanks het feit dat er aan het einde van het jaar online veel informatie over de nieuwe zorgverzekeringen te verkrijgen is, blijkt er een groeiende behoefte te zijn aan persoonlijk advies. Daarom houden we elk jaar in december een aantal advies-inloopspreekuren.

Gertrudy Cruiming
Gertrudy Cruiming | Hoofd secretariaat

Het laatste spreekuur zit erop! Heb je dit jaar nog behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met mij of met Jacco Bron van Wij Verzekeren. Jacco is gespecialiseerd in zorgverzekeringen. We helpen je graag!

Betrouwbaar advies

Het einde van het jaar is bij uitstek de tijd om je zorgpolis onder de loep te nemen. Had je dit jaar meer ziektekosten dan verwacht? Of juist minder? Wil je weten wat de veranderingen in het basispakket zijn? Heb je behoefte om je huidige zorgpolis te vergelijken met andere zorgverzekeraars? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. In december houden we onze jaarlijkse zorgverzekering-spreekuren. We doen dit samen met de deskundigen van Wij Verzekeren. Zij hebben diepgaande kennis van bijna alle zorgpolissen (o.a. Menzis, Achmea, VGZ, Delta Lloyd) en kunnen je voorzien van objectief en betrouwbaar advies. Het spreekuur is gratis en verplicht je tot niets.

Met welke vragen kan ik terecht?

Te denken valt aan vragen over vergoeding voor revalidatie, diëtiek, kraamzorg, fysiotherapie, bril/lenzen, logopedie, anticonceptie, orthodontie, gehoorapparaten, podologie en medische hulpmiddelen. Veelgestelde vragen:

  • Wat wordt er volgend jaar vergoed vanuit de basisverzekering, wat niet?
  • Welke aanvullende verzekering is voor mij het beste?
  • Mijn kind moet een beugel, welk pakket is goed en voordelig?
  • Hoeveel fysiotherapiebehandelingen krijg ik vergoed?
  • Wordt de behandeling van artrose in heup of knie weer in het basispakket opgenomen?
  • Ik word geopereerd en moet daarna revalideren, krijg ik dat vergoed?
  • Wordt valpreventie vergoed?
  • Wat is beter voor mij: overstappen of niet?

Wat kan ik verwachten?

Een objectief en betrouwbaar advies over je huidige zorgverzekering en mogelijke aanpassingen daarin, aan de hand van je situatie en wensen.

Hoe verloopt zo’n spreekuur?

Je kunt tijdens het spreekuur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Je wordt ontvangen door een gastdame, die je zal voorzien van koffie of thee. In een aparte spreekruimte kun je je vragen voorleggen aan de adviseur en onze secretaresse. Zij bekijken je huidige polis en inventariseren je levenssituatie, wensen en eisen. Als er zaken volgens jou gewijzigd moeten worden, dan zoeken we een polis met de beste dekking, tegen de laagste prijs.

In welke mate is de adviseur onafhankelijk?

Honderd procent. We hebben WIJ Verzekeren met zorg geselecteerd. Het kantoor is op geen enkele wijze verbonden aan een specifieke zorgverzekeraar. Objectiviteit is daarmee gewaarborgd. Voorgaande jaren zijn de vele bezoekers van de inloopspreekuren naar volle tevredenheid geholpen.

Peter de Boer Bijzonder fijne mensen, die ons echt geholpen hebben. Ze hebben alles voor ons uitgezocht en we hebben nu een betere aanvullende verzekering, die ook nog eens goedkoper is.

Moet ik wat meenemen?

We kunnen aan de hand van adresgegevens je huidige polis inzien. Je hoeft je verzekeringspapieren dus niet mee te nemen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Niets, tenzij je uitdrukkelijk anders bepaalt. Wij garanderen je privacy. Je gegevens zullen in geen enkel geval bewaard worden en dus ook niet voor acquisitie-doeleinden worden gebruikt. Noch door MCZ, noch door WIJ Verzekeren, noch door derden.

Over Wij Verzekeren

Wij Verzekeren is een assurantiekantoor in hartje Groningen. Bij Wij Verzekeren vinden wij het leuk om voor jou de beste particuliere en zakelijke verzekeringen te regelen. Onze werkwijze is soms wat tegendraads en Wij zijn allesbehalve 'standaard'. Want strikt werken volgens protocollen, dat is iets wat volgens ons niet in alle gevallen werkt.

Klik hier om de website van Wij Verzekeren te bekijken.

Meer informatie?

Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?