Klantervaringen na stuitklachten

Klantervaringen na stuitklachten

Wat ervaren klanten bij MCZ?

Wil je je eigen ervaringen delen, stuur een mail naar klantenservice@mcz.nl onder vermelding van "mijn klantervaring bij MCZ".

Klantervaringen na de stuitbehandeling


Sharon: "Ik heb nooit geweten dat mijn klachten konden voortkomen uit een scheef staartbot."

Al een paar jaar had ik onverklaarbare klachten. Zo kon ik door de pijn nog geen minuut rustig op mijn stoel zitten en had ik veel pijn in mijn heupen. Ook had ik moeite met mijn balans, last van zeurende benen, moest erg vaak naar de wc en merkte ik dat mijn ademhaling heel oppervlakkig was.

Op zoek naar een oplossing kwam ik bij Simone (bekkentherapeute) terecht en zij checkte de stand van mijn staartbot en die stond hartstikke scheef. Zij vertelde dat dat bijvoorbeeld zou kunnen komen door een rare val. Veel mensen herinneren zich zo'n val pas veel later of helemaal niet.

Tijdens de eerste behandeling was ik verbluft van het resultaat. Het behandelen van het staartbot kost weinig tijd en ik voelde hier totaal geen ongemak van. De pijn in mijn heupen was weg en kon ik weer rustig op mijn stoel zitten.

Inmiddels zijn mijn klachten rondom mijn heupen ontzettend verminderd. Ook kan ik mijn bekkenbodem- en buikspieren beter ontspannen en heb ik minder last van mijn blaas en beter leren ademhalen. Ik ga af en toe nog een keer voor een onderhoudende behandeling."

Liever anoniem: "Het gevolg was wel dat ik weer lekker kon wandelen en voelde dat ik mijn balans weer terug was!"

"Na de eerste behandeling, die overigens pijnloos verliep, voelde ik me een beetje uit het lood geslagen, maar gek genoeg kon ik bijna zonder pijn veel grotere passen maken. Na een paar weken volgde de tweede behandeling, waar ik nauwelijks napijn van had. Eerlijk gezegd dacht ik: heeft ze wel wat gedaan...?"