Herstart ZwangerFit en MamaFit

Zwangerschap en bevalling

Herstart ZwangerFit en MamaFit

Aanstaande zaterdag (11 juli) beginnen we weer met de groepstrainingen ZwangerFit en MamaFit!

Locatie en tijden

De lessen worden op zaterdagochtend door Marion Bröring (beweegadviseur en ZwangerFit docent) verzorgd en vinden plaats in Het Omnium.

ZwangerFit

  • 10.00 - 11.00 uur

MamaFit

  • 11.00 - 12.00 uur

Was je voor corona al deelnemer van ZwangerFit of MamaFit?

Schrijf je dan, zoals je gewend bent, in Virtuagym in. Tot nader bericht is er dus alleen training op zaterdag. We hopen snel weer meer lestijden aan te kunnen bieden.

Ben je nieuw?

Om je aan te melden voor ZwangerFit of MamaFit, kun je ons bellen of mailen. We plannen dan samen met jou een intakegesprek met Marion.

Bezoekersinformatie Het Omnium

Adres

Het Omnium bevindt zich op de tweede verdieping van het Topsport Zorgcentrum, het groen-witte gebouw bij Sportpark Corpus den Hoorn. Er is een lift aanwezig en je kunt gebruik maken van de kleedruimte en douches. Klik hier voor het adres en de routekaart.

Parkeren

Je kunt op de grote parkeerplaats aan de linkerzijde gratis parkeren. De slagbomen zijn in principe altijd geopend. Uit ervaring weten we dat dat zomaar kan veranderen, dus neem voor de zekerheid een contactloos betalen bankpas mee. Hiermee kun je de slagboom openen en kun je maximaal drie uur gratis parkeren (parkeergeld wordt pas vanaf drie uren parkeren van je rekening afgeschreven).

Coronaprotocol

Om de veiligheid van onze medewerkers en onze cliënten te waarborgen, volgen we een strikt protocol. Hier lees je welke maatregelen we hebben getroffen en wat ze voor jou betekenen.