Even voorstellen: onze nieuwe stagiairs!

Over ons

Even voorstellen: onze nieuwe stagiairs!

Deze week is een nieuwe groep fysiotherapeuten in opleiding bij ons van start gegaan. We wensen Cynthia, Sanne, Jordi, Pieter, Yara, Julian en Marit een leerzame en superleuke stage!

Een voorstelrondje.

Cynthia Groen

Loopt stage bij: Jorim de Lange

"Ik ben Cynthia, 23 jaar en zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik kom uit Nijeveen, maar zit sinds 2,5 jaar op kamers in Groningen. Ik heb altijd aan zwemmen gedaan, maar ben nu te vinden in de sportschool of op mijn racefiets. 2 jaar geleden maakte ik kennis met MCZ, door middel van de lange leerlijn sport. Deze lange leerlijn ga ik nu voor het derde jaar volgen. Ik zit dit seizoen voor de 2e keer bij vv Helpman zondag 1. Op dinsdag en donderdag ben ik aanwezig bij de trainingen en op zondag ben ik verzorgster bij de wedstrijden. Ik heb de afgelopen 2 jaar al veel geleerd bij de LLS en ik denk ook dat dit een goede basis is voor mijn stage. De komende 10 weken loop ik mee met Jorim in het omnium en de topsport talentschool. Ik heb hier onwijs veel zin in en ben er klaar voor om nog veel meer te gaan leren!"

Cynthia

Sanne Ninteman

Loopt stage bij: Daan Peeters

"Ik ben Sanne, 21 jaar oud en zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik start nu met mijn eerste stage bij MCZ en loop met Daan mee. Ik heb MCZ twee jaar geleden leren kennen middels de lange leerlijn sport. Middels de lange leerlijn was ik actief bij Nic. en dit heb ik dit jaar weer opgepakt. Zelf doe ik aan judo, hier ben ik nog steeds actief als trainer en coach. Ik ben heel enthousiast en heb veel zin in de stage!"

Sanne

Julian van Dijken

Loopt stage bij: Johan Nieuwenhuis

"Ik ben Julian, ik loop in de periode 1 september – 6 november stage in de praktijken van het MCZ. Op maandag en vrijdag ben ik te vinden in De Rokade en op dinsdag en donderdag loop ik mee in Het Omnium. Stage lopen bij MCZ is voor mij perfect, aangezien ik - net als veel fysiotherapeuten van het MCZ - heel sportminded ben. Ik korfbal zelf bij Nic. in Groningen, en ik fitness naast de stage en het korfballen ook fanatiek. Ik hoop in mijn stageperiode veel te leren. Ik loop stage bij Johan Nieuwenhuis, en volgens mij gaat deze wens zeker uitkomen."

Julian

Jordi Rasterhoff

Loopt stage bij: Chris Volkers

"Geachte allen, mijn naam is Jordi Rasterhoff, ik ben 28 jaar en ben vierdejaars student aan de opleiding fysiotherapie in Groningen. Ik loop stage bij MCZ en ben daarnaast nog actief met sporten (voetbal, crossfit en hardlopen) en werken (RunX). De komende 10 weken zouden jullie mij kunnen zien rond lopen binnen MCZ en via deze weg weet jij dan in ieder geval wie ik ben als jij me ziet. Ik kijk er naar uit en ik hoop jullie ook."

Jordi

Marit Mier

Loopt stage bij: Malou en Menno

Ik ben Marit (24) en ik ben de komende 10 weken te vinden bij MCZ als fysiotherapeut in opleiding onder begeleiding van Malou Alferink en Menno Bouter. Ik kom van Terschelling maar vanwege mijn studie woon ik inmiddels al 4 jaar in een appartementje in Groningen. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie en Ik volg de lange leerlijn sport, ik heb al bij verschillende voetbalclubs gezeten waaronder Oranje Nassau en Be Quick. Ik ben zelf ook een voetbalfan maar vanwege het afscheuren van mij kruisband, meniscus en binnenste band lig ik er al een tijdje uit en focus ik mij op mijn studie. Mijn revalidatie heb bij MCZ gedaan, hierdoor ken ik het bedrijf al een beetje en denk ik hier veel te kunnen leren, ik heb veel affiniteit met sport, maar vind het ook erg interessant om met andere disciplines mee te kijken, ik hoop dat jullie hiervoor open staan, dus wie weet, tot snel! Ik heb er heel veel zin in!

Yara Klaver

Loopt stage bij:

Ik ben Yara Klaver, 23 jaar en doe vanaf 1 september mijn afstudeerstage hier bij MCZ. Na het afronden van de bachelor Bewegingswetenschappen ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie, die ik in februari mag afronden. Tegen die tijd hoop ik mijn expertise vanuit bovengenoemde studies in de praktijk te mogen brengen!

Yara