Wij steunen Run for KiKa!

MVO

Wij steunen Run for KiKa!

Drie fanatieke Groningse dames gaan op 29 september 2019 de marathon van Berlijn rennen voor stichting Kinderen Kankervrij. Zij willen een recordbedrag bij elkaar rennen voor KiKa. Wij vinden het een fantastisch initiatief en steunen hen. Hopelijk jij ook!

Gezonde toekomst

Miranda, Eva en Marlies vertellen: "Marathons lopen doen we vaker, alleen deze keer doen we dat niet voor onszelf, maar voor KiKa. Wij zijn alle drie, naast erg sportief, ook moeder. We vinden dat kinderen recht hebben op een gezonde toekomst, maar helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend! We hopen dan ook met een zo hoog mogelijk bedrag op de teller aan de start te staan in Berlijn."

Help jij mee?

Doneren kan via:

https://www.runforkikamarathon.nl/team-marlies-miranda-eva

Doneren kan via een tikkie. Dat kan een vast bedrag zijn, maar je kunt via de optie 'anders' ook een ander bedrag invullen. KiKa is blij met elke euro!

Over KiKa

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Tip

Hooikoorts?

Medical Taping kan helpen.

Hooikoorts? Medical Taping kan helpen.