Mijlpaal!

Over ons

Mijlpaal!

Wij hebben onze nieuwe locatie in Het Omnium in gebruik genomen! Een mooie mijlpaal waar we enorm blij mee zijn (en ook een beetje trots op zijn). Het Omnium is gevestigd in het Topsport Zorgcentrum langs de A7, bij sportpark Corpus den Hoorn.

Topsport Zorgcentrum

Het gebouw telt vijf sectoren, voor FC Groningen, werkgeversorganisatie VNO/NCW, Inter-Psy, Restaurant 2Corpus en Het Omnium. Het centrum bevat een Topsport Trainingshal, bestemd voor alle topsporters en topclubs in heel Noord-Nederland.

Het Omnium

Het Omnium is een sportmedisch centrum, welke zich op de tweede etage van het Topsportcentrum bevindt. Onder het motto 'herstellen, presteren, fit zijn' werkt hier een vijftal organisaties nauw samen: Martini Ziekenhuis, Schutrups, Topdiëtisten, Inter-Spy Sport & Prestatie en MCZ.

Dit gebouw moet het regionale, kloppende hart worden dat topsport, amateursport, recreatiesport en breedtesport in het Noorden met elkaar verbindt.

MCZ in Het Omnium

Van oudsher zijn we onlosmakelijk verbonden met sport en topsport. Zo werken we al jaren voor topsportorganisaties als Donar, FC Groningen, Abiant Lycurgus en Topsport Talentenschool. Onze keuze voor vestiging binnen het Topsport Zorgcentrum was dan ook een logische. Met twee behandelkamers en een trainingszaal, voorzien is van de meest geavanceerde apparatuur, hebben we er een volwaardige MCZ-locatie vestiging van gemaakt. De ontvangstruimte, alsmede de kleed- en doucheruimten zijn bestemd voor gebruik door alle cliënten van Het Omnium.

Voor alle sporters

Anders dan de naam Topsport ZorgCentrum doet vermoeden, is Het Omnium bedoeld voor sporters van alle niveaus. In dit kader kan iedereen die aan sport of beweging doet, bij MCZ in het Het Omnium terecht. Wat je leeftijd, achtergrond of niveau ook is; we kunnen je helpen bij het voorkomen, analyseren en behandelen van sportblessures.

Sport performance

Voor ambitieuze sporters die hun prestaties willen verbeteren, is er binnen MCZ een expertiseteam. Het bestaat uit in sport gespecialiseerde fysiotherapeuten, performance trainers, inspanningsfysiologen en bewegingswetenschappers. Dit sport performance team van MCZ is sinds jaar en dag succesvol in topsport en breedtesport, zowel bij individuele sporters als bij teams.

Foto's

Sven Aukes begeleidt een speler van FC Groningen
Onderonsje Chris Volkers en Daan Peeters
En weer serieus aan het werk! ;-)

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?