Het Omnium!

Het Omnium!

Vanaf medio oktober starten we met vijf andere organisaties een intensieve samenwerking in het nieuwe Topsport Zorgcentrum op sportpark Corpus den Hoorn. Tijdens een druk bezochte persconferentie vandaag, hebben we de samenwerkingsovereenkomst ondertekend én onze overkoepelende naam gepresenteerd: Het Omnium. In het Omnium werken we samen met Topdiëtisten, Inter-Psy, Lode Holding, Martini Ziekenhuis en Schutrups Exloo.

Herstellen, presteren, fit zijn

Het doel is de sportieve noordeling met ambitie in bewegen zo goed mogelijk te ondersteunen. Onder de slogan 'herstellen, presteren, fit zijn' bieden we een breed spectrum van diensten aan voor (top)sporters, (nog niet) bewegers en organisaties. Samen met sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, podologen, psychologen en andere experts op het gebied van life sciences zetten we onze deskundigheid in en maken gebruik van de meest moderne technische faciliteiten.

Herstellen door sportmedisch aanbod

Fysieke en mentale begeleiding aan top- en breedtesporters met blessures die aan sporten en bewegen zijn gerelateerd.

Presteren van (top)sporters met begeleiding

Begeleiding voor individuele sporters en sportteams die zich willen verbeteren.

Fit zijn met sport- en beweegprogramma’s

Voor (niet-)bewegers die meer willen bewegen en organisaties die daar belang bij hebben (bedrijven, zorgverzekeraars, maatschappelijke organisaties).

MCZ in het Omnium

Het Omnium is een unieke bundeling van krachten en participatie daarin sluit naadloos aan bij onze speerpunten samenwerking en sport. Binnen Het Omnium zullen we ons in eerste instantie richten op sport performance. We zijn niet alleen sterk in het voorkomen, analyseren en behandelen van sportblessures, maar ook in prestatieverbetering. Zo werken we al jaren voor onder andere Donar, Abiant Lycurgus en FC Groningen. Daarnaast verzorgen we voor talrijke sportverenigingen in de breedtesport de sportmedische en fysieke begeleiding. Elke sporter kan bij ons terecht; of dat nu een topsporter is of iemand die graag wandelt. Ons expertise team in het Omnium zal bestaan uit gespecialiseerde fysiotherapeuten, performance trainers, inspanningsfysiologen en bewegingswetenschappers.

Welkomstwoord door Hans Nijland, directeur van FC Groningen
Presentatie Het Omnium door projectleider Steven Hamstra
Presentatie over MCZ door Nitzan Hadash
Hans Feenstra (voorzitter Raad van Bestuur Martini Ziekenhuis) en Gerard Kemkers (Manager Topsport & Talentontwikkeling FC Groningen) op de fietsergometer
Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, door Nitzan Hadash

Het Omnium online

Twitter: https://twitter.com/HetOmnium

Facebook: https://www.facebook.com/HetOmniumGroningen

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/het-omnium/

Instagram: https://www.instagram.com/hetomnium/

Klik hier om de website van Het Omnium te bekijken.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?