Het beste uit jezelf met personal training

Het beste uit jezelf met personal training

Wil je duurzaam gezonder leven, afvallen, je figuur verbeteren, een betere conditie krijgen of je sportprestaties verbeteren? Wat je wens ook is, met onze intensieve een-op-een begeleiding bereik je je doelstelling. Met een helder plan, realistische doelstellingen en gedreven coaching streven we samen naar blijvende resultaten.

Bevlogen coaches

Het Personal Training team bestaat uit beweeg- en leefstijladviseurs en fysieke trainers. Waar nodig schakelen we andere deskundigen in, zoals fysiotherapeuten en diëtisten. Binnen personal training richten we ons niet alleen op fysieke doelstellingen, maar ook op mentale begeleiding. Niet alleen in het kader van stimulatie en motivatie, maar ook op het gebied van een gezonde levensstijl. Zo kunnen we je helpen bij het doorbreken van patronen en het veranderen van de invulling van je dagelijkse leven.

Training

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. We luisteren naar je wensen en eisen en nemen diverse tests bij je af. Aan de hand daarvan maken een plan op maat en leggen we ons voorstel aan je voor. Indien noodzakelijk of gewenst stellen we een voedingspatroon op dat aansluit bij jouw doelstelling. Als het plan inhoudelijk en praktisch helemaal naar je wens is, kunnen we starten met trainen. Je privé trainer staat continu voor je klaar en bewaakt je voortang nauwgezet, waarbij veel aandacht is voor jouw ideeën en ervaringen. Wat gaat er goed, wat kan beter? Wat vind je leuk om te doen, wat niet? Jouw mening vinden we net zo waardevol als onze expertise: we doen het samen.

De 10 meest gegeven redenen voor personal training

Ik wil:

 • blijvend gezonder leven
 • sporten met een stok achter de deur
 • trainen voor een sportevenement, om een goede prestatie neer te zetten
 • me fitter voelen
 • werken aan mijn conditie
 • afvallen en voorgoed slank blijven
 • na mijn zwangerschap mijn figuur snel weer terug krijgen
 • geen kilo's aankomen bij het stoppen met roken
 • mijn sportprestaties verbeteren

Alle expertise onder één dak

Onze trainingszalen zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Zo hebben we op onze locatie in Groningen de AlterG, een loopband waarop je gewichtloos kunt (hard)lopen. De AlterG is uniek in het noorden en wordt binnen personal training als onderdeel ingezet voor gewichtsverlies, het verbeteren van conditie en het vergroten van sportprestaties. Wil je liever zoveel mogelijk buiten sporten? Of heb je thuis een trainingsruimte? Laat het ons weten, we willen het beste voor jou en werken graag op een locatie waar jij je je het prettigst voelt.

Massage

Al onze trainingsprogramma's zijn gebaseerd op blessurepreventie, waarbij we als extra ondersteuning sportmassages kunnen inlassen. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest: welverdiende ontspanning na een zware work-out.

Fysiotherapie

Heb je ondanks alle maatregelen toch ergens last van? Al bij het eerste signaal ondernemen we actie. We laten je direct onderzoeken door een (sport)fysiotherapeut en indien nodig passen we je programma aan. Ook kunnen we je verwijzen naar orthopeden van het Martini Ziekenhuis, waar we nauw mee samenwerken.

Waarom personal training bij MCZ?

 • Je behaalt gegarandeerd je doelstelling.
 • Je bepaalt de trainingslocatie: bij MCZ, bij jou thuis of buiten, of een combinatie daarvan.
 • Alle expertise onder éen dak: diëtisten, mental coaches, fysieke trainers, sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, SpartaNova, AlterG, Biodex.
 • 'Persoonlijk' staat bij ons voor 'samen': jouw visie vinden we net zo belangrijk als onze expertise.

Kosten en aanmelding

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze personal trainers. Het is gratis en verplicht je tot niets. Bel gerust, we helpen je graag.

Klik hier om de actuele tarieven te bekijken.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?