Het beste uit jezelf met personal training

Het beste uit jezelf met personal training

Wil je duurzaam gezonder leven, afvallen, je figuur verbeteren, een betere conditie krijgen of je sportprestaties verbeteren? Wat je wens ook is, met onze intensieve een-op-een begeleiding bereik je je doelstelling. Met een helder plan, realistische doelstellingen en gedreven coaching streven we samen naar blijvende resultaten.

Bevlogen coaches

Het Personal Training team bestaat uit beweeg- en leefstijladviseurs en fysieke trainers. Waar nodig schakelen we andere in-house deskundigen, zoals fysiotherapeuten en diëtisten, in. Het team bestaat onder anderen uit Gerard Lenting, voormalig Olympisch atletiek coach en Jan-Arend Vredeveld,werkzaam als fysieke trainer voor de jeugd van FC Groningen. Binnen personal training richten we ons niet alleen op fysieke doelstellingen, maar ook op mentale begeleiding. Niet alleen in het kader van stimulatie en motivatie, maar ook op het gebied van een gezonde levensstijl. Zo kunnen we je helpen bij het doorbreken van eventuele slechte gewoontes en het veranderen van de invulling van je dagelijkse leven.

Training

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. We luisteren naar je wensen en eisen en nemen diverse tests bij je af. Aan de hand daarvan maken een plan op maat en leggen we ons voorstel aan je voor. Indien noodzakelijk of gewenst stellen we een voedingspatroon op dat aansluit bij jouw doelstelling. Als het plan inhoudelijk en praktisch helemaal naar je wens is, kunnen we starten met trainen. Je privé trainer staat continu voor je klaar en bewaakt je voortang nauwgezet, waarbij veel aandacht is voor jouw ideeën en ervaringen. Wat gaat er goed, wat kan beter? Wat vind je leuk om te doen, wat niet? Jouw mening vinden we net zo waardevol als onze expertise: we doen het samen. Tijdens training zullen er ook momenten zijn waarop je denkt: "Nu is het genoeg, ik kan niet meer". Je zult zien dat je niet opgeeft. We halen krachten in je naar boven waarvan je niet wist dat je ze had. Omdat we weten dat je het aankunt en dat je alleen op deze manier je doel kunt bereiken. Zo zorgen we dat je elke keer weer het beste uit jezelf haalt.

De 10 meest gegeven redenen voor personal training

Ik wil:

 • blijvend gezonder leven
 • sporten met een stok achter de deur
 • trainen voor een sportevenement, om een goede prestatie neer te zetten
 • me fitter voelen
 • een mooier lichaam
 • werken aan mijn conditie
 • afvallen en voorgoed slank blijven
 • na mijn zwangerschap mijn figuur snel weer terug krijgen
 • geen kilo's aankomen bij het stoppen met roken
 • mijn sportprestaties verbeteren

Alle expertise onder één dak

Onze trainingszalen zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Zo hebben we op onze locatie in Groningen de AlterG, een loopband waarop je gewichtloos kunt (hard)lopen. De AlterG is uniek in het noorden en wordt binnen personal training als onderdeel ingezet voor gewichtsverlies, het verbeteren van conditie en het vergroten van sportprestaties. Wil je liever zoveel mogelijk buiten sporten? Of heb je thuis een trainingsruimte? Laat het ons weten, we willen het beste voor jou en werken graag op een locatie waar jij je je het prettigst voelt.

Blessurepreventie

Al onze trainingsprogramma's zijn gebaseerd op blessurepreventie, waarbij we als extra ondersteuning sportmassages kunnen inlassen. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest: welverdiende ontspanning na een zware work-out.

Fysiotherapie en orthopedie

Heb je ondanks alle maatregelen toch ergens last van? Al bij het eerste signaal ondernemen we actie. We laten je direct onderzoeken door een (sport)fysiotherapeut en indien nodig passen we je programma aan. Ook kunnen we je rechtstreeks doorverwijzen naar orthopeden van het Martini Ziekenhuis, waar we nauw mee samenwerken.

Personal training voor sporters

Ben je een sporter die personal training volgt om een topprestatie te behalen? Dan is blessurepreventie voor jou van levensbelang. We zetten SpartaNova in, een sportspecifiek screeningsprogramma voor blessurepreventie en prestatieverbetering. Hierbij zetten we ook Biodex-testen in. De Biodex is een innovatief apparaat waarmee we je spierkracht kunnen meten. De SpartaNovas-creening wordt uitgevoerd door een van onze bewegingswetenschappers. Als je geen klachten of een blessure hebt en er toch een krachtsverschil wordt gemeten, gaan de alarmbellen rinkelen. We passen je trainingsschema aan, om de kans op een blessure te minimaliseren.

Waarom personal training bij MCZ?

 • Je behaalt gegarandeerd je doelstelling.
 • Je bepaalt de trainingslocatie: bij MCZ, bij jou thuis of buiten, of een combinatie daarvan.
 • Alle expertise onder éen dak: diëtisten, mental coaches, fysieke trainers, sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, SpartaNova, AlterG, Biodex.
 • 'Persoonlijk' staat bij ons voor 'samen': jouw visie vinden we net zo belangrijk als onze expertise.

Tarieven personal training

Voor leden

10 uur € 535,00 per maand (duur 10 weken)

30 uur € 374,00 per maand (duur 4 maanden )

Voor niet-leden

10 uur € 586,50 per maand (duur 10 weken)

30 uur € 405,00 per maand (duur 4 maanden)

1 uur € 62,05 (per keer)

Personal training voor sporters

sport specifiek: 10 uur € 463,00 (duur 10 weken)

Alle tarieven zijn inclusief 9% BTW.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?