Fitness

Fitness

Je kunt bij ons onder begeleiding fitnessen. We beginnen met een intakegesprek en op basis van je wensen en doelen wordt er een realistisch en op maat gesneden programma voor je samengesteld. Wat je situatie ook is, we helpen je je doel te bereiken. We doen het samen!

Begeleiding

We maken gebruik van roosterreservering, zodat je voldoende tijd hebt voor je training. Je kunt telefonisch of online reserveren. Op gezette tijden zijn er in de trainingsruimten beweegadviseurs aanwezig om je deskundig te begeleiden. Tijdens openingstijden kun je uiteraard wel gewoon sporten en je trainingsprogramma individueel afwerken. Ook dan sta je er niet alleen voor; je kunt altijd altijd terecht bij een fysiotherapeut of bewegingswetenschapper. Zij zijn in de meeste gevallen aanwezig in de trainingsruimte en helpen je graag verder. Klik hier voor alle openingstijden.

Tarieven fitness

Wil je onbeperkt fitnessen of af en toe? Abonnement of strippenkaart? Er is altijd iets dat bij jou past! Klik hier om de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden te bekijken

Aanmelding fitness

Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Liever gebeld worden? Vul dan hieronder je gegevens in en wij bellen je!

Wanneer we je telefonisch niet snel genoeg kunnen bereiken, willen we je graag mailen.
Privacy
Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het online versturen van persoonsgegevens. Je gegevens zijn beschermd en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?