Sportmassage

Sportmassage

Een sportmassage helpt om pijnlijke spieren na inspanning sneller te laten herstellen. Daarnaast kun je er spierklachten mee voorkomen: het zorgt ervoor dat spieren niet verharden of verkorten. Zo herstel je sneller na sportinspanningen en kun je tijdens trainingen en wedstrijden meer vermogen leveren.

Behandeling

We werken met verschillende massagetechnieken om pijnlijke spieren sneller te laten herstellen. Tijdens de behandeling wordt er druk op de huid uitgeoefend. In de huid zitten verschillende sensoren die bijvoorbeeld pijn of druk waarnemen. Het lichaam reageert op de activatie van deze sensoren. Door de druk op de huid geven druksensoren verschillende chemische stofjes af. Een van deze stofjes werkt pijndempend, na activatie van de pijnsensoren. Andere chemische stofjes die vrijkomen, zorgen ervoor dat de bloedvaten in spieren gaan verwijden. Dit heeft een gunstig effect op de spier: de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen verbetert. De kans op spierscheuringen neemt hierdoor af. Pijnlijke spieren voelen direct weer soepel aan.

Last van nek en schouders doordat je veel op de computer werkt? Een sportmassage doet wonderen!

Tarieven sportmassage

Klik hier om de actuele tarieven te bekijken.

Aanmelding

Je kunt telefonisch een afspraak voor je sportmassage inplannen. Je kunt hierbij je voorkeur voor de locatie Groningen of Haren doorgeven. Heb je nog vragen? Bel gerust, we helpen je graag!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?