Specialist bij knieklachten

Specialist bij knieklachten

Knieklachten komen vaak voor, maar zijn erg verschillend. Daarom kun hebben wij een speciaal knie team opgezet, zodat alle kennis en ervaring rondom knie klachten gebundeld is. Of je nu acute of chronische knie klachten hebt, er is altijd een specialist beschikbaar om jou van je klachten af te helpen.

Knie klachten en revalideren

De knie is een complex gewricht. Dat maakt revalideren voor iedereen anders. Functioneren in het dagelijks leven, vraagt een andere benadering dan topsport bedrijven op het hoogste niveau. Voor ons is het altijd maatwerk, wat is jouw doelstelling?

Knie team

Bij MCZ staat een bevlogen en betrokken team van kniespecialisten voor je klaar. We werken intensief samenwerken met topsport organisaties in Noord-Nederland, zoals FC Groningen, FC Emmen, Lycurgus Donar. Ook werkt ons Knie Team samen met Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en Universitair Medisch Centrum Groningen.

Het Knie Team in een notendop

  • Revalidatie op maat door een team van gespecialiseerdefysiotherapeuten;
  • Periodieke evaluatie en bijsturing van je behandelplan;
  • State of the art meetinstrumenten (PhysioPlux, Biodex, echografie) en trainingsapparatuur (AlterG) en behandelmethoden;
  • Intensieve samenwerking met de orthopeden van het Martini Ziekenhuis;
  • Samenwerking (sport)diëtisten, podoloog en sportpsycholoog, andere disciplines binnen de fysiotherapie;
  • Wetenschappelijke onderbouwt.

Meten is weten voor optimaal herstel

Gedurende je revalidatietraject meten we je voortgang voor optimaal herstel. Indien nodig sturen we je individuele revalidatieprogramma bij, alles in het teken van jouw fitheid.

Daarnaast werken we, met behulp van onze verzamelde data, voortdurend aan het verbeteren van onze behandelmethodes. De samenwerking met sportorganisaties en kennisinstellingen is daarbij van toegevoegde waarde. De expertise uit de sportrevalidatie passen we ook bij andere revalidatieprogramma's.

Ben of word je geopereerd?

En wil je optimaal herstellen? Maak alvast een afspraak 050-527 16 13 of vul onderstaand aanmeldingsformulier in, dan bellen wij jou!

De kosten van de revalidatie worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wanneer we je telefonisch niet snel genoeg kunnen bereiken, willen we je graag mailen.
Privacy
Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het online versturen van persoonsgegevens. Je gegevens zijn beschermd en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?