Pijnvrij bewegen

Pijnvrij bewegen

Vroegtijdig behandelen voorkomt langdurige klachten. Waarom langer wachten? Zorg goed voor je zelf en kom in actie. Een afspraak met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten is zo gemaakt.

Voor elke klacht speciale aandacht

Per gewricht staan onze specialisten voor je klaar.

Onze visie: specialistische fysiotherapie per gewricht is van meerwaarde voor snel en duurzaam herstel van beweegklachten.

100% aandacht voor jouw klacht in 4 expertise teams:

  1. Nek, schouder, arm, elleboog en pols;
  2. Heup, knie, enkel en voet;
  3. Bekken, (lage) rug en borst.
  4. Hoofd, kaak en nek

Zijn je klachten niet direct met fysiotherapie te verhelpen en is een operatie noodzakelijk? Wacht dan niet tot na de operatie met je revalidatie. Als je vooraf fit bent, herstel je na de ingreep sneller.

Je herstel is een wisselwerking tussen jou en je fysiotherapeut. Samen bepaal je doelen voor duurzaam herstel. De eerste stap is zo snel mogelijk je dagelijkse bezigheden pijnvrij kunnen doen, daarna bespreken we hoe je weer optimaal kunt functioneren of je rentree maakt op het sportveld.

Als extra ondersteuning van jouw behandeling zetten we geavanceerde meet-, behandel- en trainingsapparatuur in voor jouw herstel.

Alles voor jouw fitheid!Nitzan Hadash
Nitzan Hadash | Hoofd sectie Orthopedie

"Jij hebt kennis van je lichaam, wij de expertise en ervaring. De ideale mix om samen aan jouw optimale herstel te werken!"

Wetenschap als toegevoegde waarde

Tijdens jouw herstel, testen we je voortgang. In de eerste plaats of jouw herstel voorspoedig verloopt, maar de meetgegevens gebruiken onze bewegingswetenschappers ook voor algemeen onderzoek. De verzamelde data geeft ons nieuwe inzichten in de effectiviteit van onze behandelmethoden. Alles met geprotocolleerde testen en ultramoderne apparatuur. "Want jij kunt wel zeggen dat het goed gaat, maar de testen leveren het bewijs!