Afspraak fysiotherapie

Afspraak fysiotherapie

Een afspraak maken voor fysiotherapie in Groningen of Haren? Bel: 050-527 16 13 of vul onderstaand formulier, dan bellen wij je terug voor het inplannen van een afspraak. Je kunt je voorkeur voor een locatie opgeven. Voor fysiotherapie is geen verwijzing van huisarts of specialist nodig.

Formulier fysiotherapie

Wanneer we je telefonisch niet snel genoeg kunnen bereiken, willen we je graag mailen.
Geef een korte beschrijving van je probleem of klacht.
Heb je voorkeur voor een locatie?
Je eventuele voorkeur voor een locatie kun je hier aangeven. Indien mogelijk, plannen we je daar in.
Privacy
Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het online versturen van persoonsgegevens. Je gegevens zijn beschermd en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

De Rokade en Haren

Bij MCZ De Rokade (Sportlaan 2.1, Groningen) en bij MCZ Haren (Gezondheidsplein Haren, Nieuwe Stationsweg 6) bieden we al onze fysiotherapeutische disciplines aan.

Het Omnium

In onze vestiging in Het Omnium kun je terecht voor alle orthopedische klachten en sport gerelateerde klachten.

Informatie over je eerste bezoek

We verzoeken je vriendelijk om bij je eerste bezoek het volgende mee te nemen:

  • geldig legitimatiebewijs; we zijn wettelijk verplicht hierom te vragen
  • indien van toepassing: verwijsbrief

De eerste afspraak duurt 45 tot 60 minuten en bestaat uit twee delen: een intakegesprek met onderzoek en aansluitend een behandeling (indien aan de orde). Dit wordt als twee behandelingen bij je zorgverzekering gedeclareerd. Ben je niet voor fysiotherapie verzekerd? Klik hier om onze praktijktarieven te bekijken.

Corona

Onze zorgverlening is veilig en verantwoord. Om verspreiding van het coronavirus te beperken, volgen we alle richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en het KNGF. Klik hier voor meer informatie over de maatregelen die we hebben getroffen, alsmede over je bezoek aan MCZ tijdens de coronapandemie.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?