Bewust leven

Bewust leven is gezond. MCZ heeft alles in huis om je gezond en fit te houden. Zo hebben we ProFit voor sport en bewegen en sportmassages om blessures te voorkomen. Met het trainingsprogramma Afvallen met AlterG bereik je je streefgewicht. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor coaching en advies op het gebied van gezonde voeding. Bewust leven is natuurlijk veel meer dan een goede lichamelijke conditie en een gezond gewicht. Met de mindfullness training Acceptance & Commitment breng je lichaam en geest in balans en verrijk je je leven.

ProFit

Bij MCZ ProFit ligt de focus op gezond blijven, door verantwoord te bewegen en bewuster te leven. Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of je gewoon wat fitter voelen? Samen met ons lukt het! Het ProFit team bestaat uit fitnesscoaches, beweeg- en leefstijladviseurs, fysiektrainers en personal trainers. We bieden een ruim aanbod van verschillende fitnessabonnementen, waarbij je kunt kiezen voor volledige of gedeeltelijke begeleiding van een professional. We starten met een uitgebreid intakegesprek en aan de hand van jouw wensen, eisen en doelstellingen maken we een trainingsplan op maat. En wil je gegarandeerd binnen een bepaald tijdsbestek je doel behalen? Kies dan voor een van onze personal trainers. 

Coaching & advies van diëtisten

Wij kunnen je adviseren over voeding, bijvoorbeeld bij gewichtsproblematiek, ondersteuning van sportprestaties of als je vragen hebt op het gebied van voeding. Ook helpen we bij het aanleren van nieuwe voedingsgewoontes. Je kunt voor alle voedings- of leefstijlvragen bij ons terecht. Dit kan wanneer je iets wilt verbeteren aan je figuur, voedingspatroon of leefstijl. Dit geldt ook als je op advies van je behandelend arts een dieet moet volgen of je voedingspatroon moet aanpassen en wordt doorverwezen naar een diëtist.

Daarnaast kun je bij ons terecht bij: 
› Overgewicht
› Ondergewicht/ondervoeding/ongewenst gewichtsverlies
› Diabetes mellitus type 1 en 2
› Te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie)
› Te hoge bloeddruk (hypertensie)
› Maag-, lever- en darmproblemen
› Nierziekten
› Eetstoornissen zoals Anorexia, Boulimia, Binge eating disorder
(bij voorkeur in samenwerking met een psycholoog)
› Voedselovergevoeligheid, -allergieën en -intoleranties (coeliakie, lactose-intolerantie)
› Gezond voedingsadvies (preventie)
› Voedingsadvies bij sport
› Advies bij een vegetarische voeding

Privacy Policy
MCZ hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. MCZ houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
› Klik hier voor onze Privacy Policy   › Klik hier voor onze Cookie verklaring

MCZ Groningen

Sportlaan 2.1
9728 PH Groningen
T 050 527 16 13

MCZ Haren

Mellenssteeg 41a
9753 HL Haren
T 050 534 72 51

HKZ Gecertificeerd